02-06-2013, 01:19 AM
Quote:Σαν εμάς; Για αρχή πες ότι αν ήμασταν εμείς στη θέση του θα χαμε πεθάνει στο Γκέιμ οφ θρόουνς. Επίσης, βρες μου έναν, ΕΝΑΝ σ\' αυτό το φόρουμ που θα έπαιρνε όρκο αγνότητας.
Επίσης, θα ήμασταν άθλιοι Lords Commanders, κι αν όχι άθλιοι, ούτε κατά προσέγγιση κοντά στον Τζον.
Και φυσικά στην Ελλάδα, Lord Commander θα ταν κάποιος που είχε μέσο (Slynt).
Πως να το εξηγήσω...
Αν προσγειωνόμουν ξαφνικά στο Black Castle (αλα Star Trek, \'\'beam me up Scottie\'\') όλοι οι Αδελφοί είτε θα γελούσαν με την ενδυμασία και με την ομιλία μου, είτε θα με έκλειναν σε ένα κλουβί μέχρι να \'\'κόψουν\'\' τι φάτσα είμαι... Ο Jon είναι ο μόνος που θα με καλούσε για καρυκευμένο κρασί στο δωμάτιο του και θα προσπαθούσε να καταλάβει από που έρχομαι. Και μέσα σε μια ώρα θα με είχε καταλάβει...Όταν θα του έλεγα πόσο δύσκολες είναι οι ανθρώπινες σχέσεις, το πόσο δύσκολο είναι να ισορροπήσεις μεταξύ εργασίας και οικογένειας,το πόσο άγχος και πίεση βιώνουμε για ένα καλύτερο αύριο, το πόση μοναξιά μπορεί να νοιώσει κάποιος ακόμα και όταν περιστοιχίζεται από ανθρώπους...
Nαι, ο Jon θα καταλάβαινε τι εννοώ...
Α, και μετά, για να μην μας πιάσει και καμιά κατάθλιψη, θα πηγαίναμε και για καμια μπίρα στο Molestown... :lol: :lol: :lol:
Unbowed, Unbent, Unbroken