07-06-2013, 08:53 AM
Quote:Τι άποψη έχετε για την Τalisa οι μη-αναγνώστες; Εμείς οι αναγνώστες έχω την εντύπωση οτι την αντιπαθούμε το λιγότερο, γιατί το πράγμα είναι λίγο μπλεγμένο.....
[spoiler=Spoiler:1nooxrdg]Η αλλαγή από Jeyne σε Τalisa υποθέτω οτι έγινε διότι οι παραγωγοί θεώρησαν οτι οι θάνατοι Robb, Cat, Greywind δεν είναι αρκετοί (!!!!!) :o hock: , και θεώρησαν οτι έπρεπε και η Talisa να πεθάνει ούσα έγκυος (!!!). Δεν μπορώ να το καταλάβω όμως... Ίσως για να έχουν τραγικό τέλος όλα τα μέχρι στιγμής love stories της σειράς; Η απλά για να προκαλέσουν μεγαλύτερο σοκ στους τηλεθεατές; Κατά την άποψη μου, θα μπορούσαν να είχαν πλέξει ένα αντίστοιχο love story στη σειρά μεταξύ Jeyne και Robb...
Nαι, δεν μου άρεσε αυτή αλλαγή τελικά...[/spoiler:1nooxrdg]
Συμφωνω και εγω , δεν καταλαβαινω αυτη την αλλαγη και ουτε μου αρεσε.
Δεν καταλαβαινω γιατι να ειναι προβλημα το να ελεγαν οτι καταγεται απο εναν μικρο ταπεινο Οικο. Ισως απλα να ηθελαν να κανουν ακομα πιο εντονη την αντιθεση και την προσβολη (που ενιωσαν οι Φρευ) βαζοντας τον Ρομπ να διαλεξει αντι για μια Αρχοντισσα (κορη Φρευ) , μια απλη γυναικα με καταγωγη ξενικη οπως η Ταλισα.
η παρουσια της και η δολοφονια της στον Κοκκινο Γαμο ηταν καθαρη \"αμερικανια\" , και αποσκοπουσε στο σοκ των τηλεθεατων. Την εβαλαν εγκυμονουσα να μιλαει με τον Ρομπ για τον μικρο Νεντ , να κανουν ονειρα για το μελλον ,για μια απλη ηρεμη ζωη. Και μετα απο 2 λεπτα...εχε γεια ζωη.
Θα προτιμουσα να ειχαν μεινει πιο πιστοι στο βιβλιο , και να μας ειχαν δωσει 2-3 σκηνες σε προηγουμενα επεισοδια με τον Μαντερλυ και τον ΜικροΤζον που επισης πεθαναν μαζι με τον Ρομπ στον Γαμο , παρα αυτο το μελοδραματικο σκηνικο.Φανταζομαι οτι η τραγικοτητα της σκηνης , με τον Ρομπ να πεθαινει μαζι με τα πρωτοπαλικαρα του , την μανα του και τον Ανταρολυκο θα ηταν εξισου δυνατη. Και στην τελικη , αν ηθελαν να σκοτωσουν την Ταλισα , ας το εκαναν στον ιδιο γαμο , αλλα διχως εγκυμοσυνες , ονοματα μωρων και πρασινα αλογα
\"Power is a curious thing...
Power resides where men believe it resides;
It\'s a trick, a shadow on the wall, and a very small man can cast a very large shadow.\"
Power resides where men believe it resides;
It\'s a trick, a shadow on the wall, and a very small man can cast a very large shadow.\"