13-06-2013, 11:36 AM
[spoiler=Spoiler:1pa08rt4]Μάλλον δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε τη συζήτηση, σέβομαι την άποψη σου αλλά έχω ΕΝΤΕΛΩΣ αντίθετη...
Επιμένεις να επικεντρώνεσαι στα θέματα με την οπτική που ενισχύει τη θέση σου, ενώ εγώ το αντίθετο.
Πχ.
Επιμένεις να επικεντρώνεσαι στα θέματα με την οπτική που ενισχύει τη θέση σου, ενώ εγώ το αντίθετο.
Πχ.
Quote:Δεν είναι τόσο απλό. Η μια απόφαση ήταν κάτι στιγμιαίο.Ε τώρα, αποφασίζει να αθετίσει τον όρκο του στους Φρευ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ; Το παληκάρι έχει κερδίσει μάχες, έχει πάρει σημαντικότατες αποφάσεις, άλλες σωστές και άλλες λάθος και απλά εδώ αποφασίζει στιγμιαία; Και που το ξες κατ'αρχάς, ήσουν μπροστά ;
Quote:Το να την δώσει στον Edmure δεν ήταν απλό. Με το ζόρι κατάφερε να πείσει τον θείο του να παντρευτεί μια κόρη του WalderΑπ την άλλη, εδώ ΚΑΤΑΦΕΡΕ να πείσει τον θείο του να παντρευτεί μια κόρη του Walder, που λογικά θα ήταν και κακάσχημη, και δε θα κατάφερνε να τον πείσει για την Talisa που όσο νάναι είναι και way out of his league;
Quote:Οι Stark έχουν τιμή και έπαιξαν το παιχνίδι με τους κανόνες και για αυτό έχασαν.Πρώτα τον όρκο στον Φρέυ τον έδωσε, ο κανόνας θα ήταν να τον κρατήσει.. Με ότι νάναι κανόνες έπαιξε ο νεαρός λύκος και γι αυτό έχασαν οι Στάρκ...
Quote:Το ζήτημα ήταν ο Robb να διατηρήσει το ήθος και την τιμή του και όχι να φερθεί σαν Lannister.Δηλαδή το ότι έκανε την κουτσουκέλα και πρόδωσε τον Φρέυ δεν ήταν Λανιστεριά, αλλά το να αποκαταστούσε την Γουέστερλινγκ με τον Έντμιουρ και να κρατούσε τον όρκο του, θα ήταν... Τι να πω, αφού το βλέπεις έτσι...[/spoiler:1pa08rt4]