Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Χαρακτήρες στα βιβλία & χαρακτήρες στη σειρά...
Quote:Η Μελισσάντρα εμένα προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ. Η Νταινέρυς επίσης αλλά έχω ένα θέμα με τα κατάμαυρα και παχύα φρύδια που μου χαλάει την εικόνα της (τον παππού Καραμανλή μου θυμίζουν :lol: )

Ντάβος, Τζόφρυ και Τύριον νομίζω είναι ιδανικοί για το ρόλο τους.

Τέλος μου αρέσει πάρα πολύ η Maise Williams στο ρόλο της Αρυα αλλά πιστευω οτι ακριβώς σε αυτό το ρολο θα έχει προβλημα η σειρά μελλοντικά. Αυτη τη στιγμή η ηθοποιός είναι 16 χρονών και αν η σειρά φτάσει στο 5ο βιβλίο με το ρυθμό που πάει θα γίνει σε 2-3 χρόνια. Τότε η Maise θα είναι αρκετά μεγαλύτερη (18 - 19 χρονών) και εμφανώς γυναίκα ενώ στα βιβλία συνεχίζει να παραμένει το μικρό άσχημο κοριτσάκι (εμφανισιακά δηλαδή γιατι κατα τα αλλα η εξέλιξη της είναι τρομερή).

Αυτός είναι και ένας λόγος που πιστεύω θα έχει μόνο 7 season η σειρά όπως λένε. Γιατί αν κρατήσει παραπάνω δεν θα αναγνωρίζουμε τα παιδιά στο τέλος. Φανταστείτε Arya 20 χρονών. Θεικό αλλά θα φαίνεται άσχημο εκτός και αν έχουν κάποιον γκουρού στο make up και ξέρει τρελά κόλπα.

Εγώ με την σειρά ενίσχυσα το μίσος μου για τον Joffrey πάρα πολύ. Το παλικάρι είναι θεός. Εγώ στην θέση του θα είχα bodyguard όταν έβγαινα έξω. Και θα του είναι δύσκολο τώρα να βρει κοπέλα. Θα φοβούνται όλες μην τις φάει αλά Ros Tongue
\"Needle was Robb and Bran and Rickon, her mother and her father, even Sansa. Needle was Winterfell\'s grey walls, and the laughter of its people. Needle was Jon Snow\'s smile.”
Reply

Messages In This Thread
Χαρακτήρες στα βιβλία & χαρακτήρες στη σειρά... - by arya miles - 15-06-2013, 10:43 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)