Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Χαρακτήρες στα βιβλία & χαρακτήρες στη σειρά...
Περισσότερο στην σειρά από ότι στα βιβλία, μου άρεσαν οι :

1) Τζέιμυ και Τάιγουιν Λάννιστερ. 2 Από τις καλύτερες επιλογές στο casting, και οι 2 ηθοποιοί απογείωσαν τους ρόλους, αν είχαν βάλει κάποιον άλλον στον ρόλο του Τάιγουιν οι περισσότεροι θα τον μισούσαν. Ο Charles Dance εμπνέει σεβασμό.

2) Τζόφρυ Μπαράθηον. Εντάξει ο άνθρωπος είναι πραγματικό ταλέντο, κάπου διάβασα ότι σκοπεύει να σταματήσει για λίγα χρόνια την ηθοποιία και στεναχωρέθηκα. Απογείωσε τον ρόλο.

3) Σύριο Φορέλ. Στα βιβλία μου ήταν ιδιαίτερα βαρετός, στην σειρά ο Γερολέμου σε έκανε να νοιάζεσε για τον χαρακτήρα.

4) Τόρμουντ. Εντάξει και στα βιβλία τον συμπαθούσα πάρα πολύ, αλλά ο τυπάς που έβαλαν να τον ενσαρκώσει τον έκανε όλα τα λεφτά, περιμένω 4η σεζόν για Τορμουντ και μόνο !

5) Τζόρα & Τζεορ Μόρμοντ. Και οι 2 εμπνέουν απεριόριστο σεβασμό.

Αυτοί που με απογοήτευσαν στην σειρά, είναι οι :

1) Σέρσει. Είναι απλά βαρετή η γυναίκα. Στα βιβλία περνάνε πιο εύκολα τα κεφάλαια της, στην σειρά είναι :x

2) Σέι & Ταλίσα. Οι γυναίκες είναι το λιγότερο τραγικές. ΔΕΝ είναι ηθοποιοί, δεν έχουν κανένα υποκριτικό ταλέντο.

3) Νταάριο. They nailed it. Καμία σχέση με την περιγραφή των βιβλίων, περίμενα λίγο παραπάνω βαρβατίλα...

4) Μανς Ρέιντερ. Τουλάχιστον τραγικός ο Ciarán Hinds στον ρόλο, και δεν το περίμενα κι όλας...

5) Στάννις Μπαράθηον. Εδώ δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να τον βάλω στην λίστα. Δεν είμαι απογοητευμένος από τον ηθοποιό, ίσα ίσα, ο Stephen Dillane είναι κάτι περισσότερο από τέλειος για μένα. Είμαι απογοητευμένος από αυτούς που έγραψαν το σενάριο, έκαναν τον χαρακτήρα εντελώς αντιπαθητικό και άδικο. Τον Στάννις στα βιβλία τον συμπαθείς γιατί είναι δίκαιος ως εκεί που δεν παίρνει, αλλά σε αντίθεση με τον Νεντ είναι και έξυπνος....
Owner & Administrator
Reply

Messages In This Thread
Χαρακτήρες στα βιβλία & χαρακτήρες στη σειρά... - by Tywin Lannister - 17-06-2013, 10:51 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)