11-11-2013, 09:51 AM
(11-11-2013, 08:29 AM)konstantinaaa link Wrote: εγώ πάλι διάβασα ότι το 6ο βιβλίο θα βγει τέλος του '15 (αν και αμφιβάλω), κάπου πριν την έκτη σεζόν,Λες να επεκτείνουν την πλοκή?
οπότε θα έχουν χρόνο να το γυρίσουν και αν συνεχίσουν να σπάνε τα βιβλία σε 2 ανά σεζον, θα προλάβουν.
Προφανώς περιπλέκουν γεγονότα από διάφορα σημεία γιατί βοηθά την πλοκή της σειράς και κρατά
αμείωτο το ενδιαφερόν των τηλεθεατών. Αν θυμάστε στην πρώτη σεζόν είχαν δώσει έμφαση στην Καλίσι,
το πρώτο βιβλίο δεν έδινε έμφαση στην Καλίσι.
(Όντως πολύ γρήγορα διαβαζείς, κι εγώ που νόμιζα ότι ήμουν γρήγορη...)
H Dany δεν είναι το μόνο πρόβλημα.
SPOILER
Ο Jaime έφτασε στο παλάτι πριν πσντρευτεί και δολοφονηθεί ο Joffrey.
Η Brienne στον επόμενο κύκλο θα ψάχνει για την Arya ή την Sansa, δηλαδή θα κάνει όσα κάνει στο τέταρτο βιβλίο.
Στο μπλογκ της παραγωγής της σειράς ανάρτησαν ανακοίνωση όπου άφησαν να εννοηθεί ότι οι δράκοι της Dany θα κάνουν μεγάλα πράγματ στον επόμενο κυκλο.
Δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση άν μάθαινα ότι ετοιμαζόντουσαν για την σκηνή όπου ο Drogon εμφανίζεται στην αρένα.http://westeros.gr/index.php/component/k...77-belfast
Μου φαίνεται δύσκολο να γεμίσουν άλλους δύο κύκλους με τα γεγονότα του τέταρτου και του πέμπτου βιβλίου.
He was sick of it, sick of lords and lies, sick of his father, his sister, sick of the whole bloody business.