Threads: 5
Likes Given: 0
15-01-2014, 07:34 AM
(This post was last modified: 15-01-2014, 08:14 AM by phoenix.)
Πολλή καλή δουλειά Tywin!
Αν κ προτιμώ τα βιβλία από τη σειρά αυτή τη σαιζόν θέλω να τη δω, το 4ο βιβλίο είναι my second best!
Show Content
SpoilerΩστόσο είμαστε σίγουροι ότι στην αρχή μιλάει ο Τζόρα, τον ακούμε λίγο παρακάτω κ εμένα τουλάχιστον δεν μου μοιάζουν οι φωνές, σαν νόημα φράσης κ χροιά μου κάνει πιο πολύ Ντέιβος.
Επίσης εμένα δεν μου κάνει η πόλη στο πρώτο πλάνο του τρέιλερ γ Μηρήν, ούτε για άλλη πόλη του Έσσος (Άσταπορ, Γιουνκάι) από αυτές που κατέκτησε η Ντάνυ γιατί δε βλέπω πυραμίδες…. Μπορεί να είναι τυχαίο βέβαια αλλά σκέφτηκα μήπως είναι Κινγκς Λάντινγκ κ σε συνδυασμό με τον δράκο που πετάει πάνω από την πόλη σημαίνει κάτι για το μέλλον…
Λογικά το χιονισμένο τοπίο, όπου βλέπουμε τη Σάνσα είναι το Έυρι και πιθανότατα η τελευταία σκηνή να είναι ο Στάννις που καταφθάνει να βοηθήσει τη Νυχτερινή Φρουρά.
Αυτό που δν μπορώ να καταλάβω είναι σε ποιον μιλάει η Μελισάντρα, «there is only one hell, the one we live in now», φαίνεται να είναι γυναίκα, σκέφτομαι Σελύζ ή ακόμα Σιρήν, αλλά ίσως κ Γκίλλυ ή Ντάλα αφού έχουν περάσει το Τείχος μετά τη νίκη με τους αγρίους.
I will hear you say it! She was Elia of Dorne.