Threads: 6
Likes Given: 0
Νταξει ειναι γνωστο οτι δεν ειναι ευκολο να μεταφερεις σε ταινια/σειρα καποιο βιβλιο αλλα πραγματικα γινανε αλλαγες που δεν υπηρχε λογος.
[spoiler=Spoiler:yvxe26nw]Για μενα το πιο εκνευριστικο,ηταν που αλλαξανε τα οραματα της Daenerys στο House of the Undying.Ηθελα πολυ να δω τον Rhaegar και να ακουστει και η προφητεια για τον δρακο με τα τρια κεφαλια..[/spoiler:yvxe26nw]
Threads: 0
Έχω διαβάσει όλα τα βιβλία που εκδόθηκαν ως τώρα και βλέποντας τον β κύκλο έχασα την μπάλα.Ο πρώτος ήταν πιστός στο βιβλίο κατά 95% τουλάχιστον. Υπήρξαν επεισόδια στον δεύτερο κύκλο που με έκαναν να βαρεθώ.
Threads: 109
Ηταν όντως σε κάποια σημεία βαρετό, για όσους είχαμε διαβάσει τα βιβλία πρώτα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το επέτρεψε ο ίδιος ο Martin να γίνει, μιας και έχει την γενικότερη επίβλεψη των πραγμάτων..
Owner & Administrator
Threads: 7
Αλλη ιστορια θα δουμε στην tv αλλη στα βιβλια, αν και νομιζω οτι θα μας σποιλεριαζει η σειρα για τα βιβλια, γιατι στην τηλεοραση δεν μπορεις να αφησεις υπονοιες τοσο πολυ οσο στα βιβλια
Π.χ Οταν στον 1ο κυκλο ο Νεντ μιλησε για τελευταια φορα στον Τζον προσωπικα[i] βεβαιωθηκα για μια πασιγνωση θεωρια....
Threads: 9
συμφωνω στην τω τα πραγματα ειναι ποιο συσκολα στα βιβλια ποιο ξεκαθαρα
Threads: 22
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την σειρά... Δεν περίμενα κάτι καλύτερο...
Μου άρεσε που υπήρχαν κάποιες διαφορές, για να σε κρατάει σε αγωνία λίγο....
Threads: 9
κοιτα λογικα θα υπηρχαν καποιςσ διαφορες