Threads: 21
Likes Given: 0
Τι πιστεύετε για το casting των πρώτων 2 σεζόν ? Ήταν ικανοποιητικό ? αυτό που περιμένατε ?
Εμένα με χάλασε σε 2-3 σημεία... Αν και εκπληκτικός ο Sean Bean, περίμενα εντελός διαφορετικά τονχαρακτήρα του Ned Stark...
Θεωρώ την καλύτερη επιλογή όλου του cast, τον Joffrey.. Μπορεί ο χαρακτήρας να είναι μισητός, αλλά ο ηθοποιός έκανε τρομερή δουλειά... Εσείς με ποιούς είστε ικανοποιημένοι, και με ποιούς όχι ?
Υ.Γ. Ήθελα να άνοιγα θέμα για το cast της 3ης σεζόν, αλλά θα αφήσω τον ίδιο τον Admin να το κάνει, όταν πιστεύει ότι ήρθε η ώρα
Threads: 7
Ολοι οι ηθοποιοι ηταν μια χαρα...
Απο δευτερους ρολους πραγματικα με εντυπωσιαν ο Σερ Ροντρικ Κασσελ και ο Μειστερ των Σταρκ
Threads: 9
και ο μειστερ του τοιχους πολυ καλος
Threads: 15
Εμένα πάλι από το casting με απογοήτευσε η ο Jon Snow. Τον περίμενα κάπως διαφορετικό, πιο σωματώδη, και με πιο ανδρική φυσιογνωμία... Επίσης ο Tywin, τον περίμενα καραφλό, και ο Joffrey, τον περίμενα με μακρί μαλλί...
Τρομερός για εμένα είναι ο Grand Maester Paycelle, ο Stannis, και ο Davos Seaworth
Threads: 0
εντυπωσιάστηκα πολυ απο την καλισι και τον ντρογκο.... τοσο διαφορετικοί οπτικά και τοσο ταιριαστοί ταυτόχρονα.. Jon Snow &Ned Stark εντυπωσιακοί κ οι 2 ...
jon snow i love you
Threads: 9
πιστευω πως οι βασικοι ηρωες ηταν αψογοι
Threads: 22
Εγώ τον Stannis περίμενα διαφορετικό... λίγο πιο κομψό, από ότι είναι τώρα...
Threads: 21
Γιατι το λες αυτο ? ο Stannis μου φαινεται υπερβολικα κομψος και ωραιος. Ακριβως ετσι τον περιμενα.....
Threads: 29
Επειδή είδα την σειρά πριν ξεκινήσω τα βιβλία το καστ δε με απογοήτευσε! Παρ\'όλα αυτά, διαβάζοντας τα βιβλία ο μόνος που με χάλασε ήταν ο Jon αλλά όχι ιδιαίτερα! Arya και Selmy οι καλύτεροι !!
Dragons old and young, true and false, bright and dark. And you. A small man with a big shadow, snarling in the midst of it all.