Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
1
Τηλεοπτική μεταφορά / Επίσημες φωτογραφίες από το ΗΒΟ!
« Τελευταίο μήνυμα από nirne στις Μάιος 05, 2021, 08:47:22 μμ »
Κι ενώ τα γυρίσματα βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη και η παραγωγή του Game of Thrones μας είχε συνηθίσει σε άκρα μυστικότητα όσον αφορά την κινηματογράφηση της σειράς, τώρα όχι μόνο επιτράπηκε σε δημοσιογράφους να φωτογραφίσουν τα γυρίσματα, αλλά το ίδιο το κανάλι έδωσε στην κυκλοφορία φωτογραφίες από τους κύριους χαρακτήρες όπως εμφανίζονται στην πρώτη σεζόν!

Έτσι, έχουμε τον Κόρλυς Βελάρυον ή αλλιώς Φίδι της Θάλασσας, τον Νταίμον Ταργκάρυεν που συνομιλεί με την Ραινύρα Ταργκάρυεν στην παραλία και τον Όττο Χάιταουερ (χέρι του βασιλιά) με την κόρη του βασίλισσα Άλισεντ Χάιταουερ.

Οι περισσότεροι εικάζουν πως οι χαρακτήρες βρίσκονται στο Ντρίφτμαρκ, την έδρα του Οίκου Βελάρυον. Αυτό που κάνει περισσότερο εντύπωση και αποκλίνει από την εικόνα που έχουμε για τους Βελάρυον στα βιβλία είναι ότι ο Κόρλυς είναι μαύρος και έχει τα ασημένια μαλλιά των Βαλυριανών! Τολμηρό θα έλεγα.

Για τα κοστούμια ένα έχω να πω: Προσκυνώ!
(Μια παρατήρηση για τα σκουραρίκια. Στο Game of Thrones κανένας γυναικείος χαρακτήρας δεν φορούσε σκουλαρίκια! Τουλάχιστον από τους κύριους χαρακτήρες!)

Εσάς πώς σας φαίνονται οι χαρακτήρες και τα κοστούμια με τις φωτογραφίες που έχουμε ως τώρα;
Πηγή: https://www.westeros.org/News/Entry/HBO_Releases_First_Costumed_Photos_from_House_of_the_Dragon?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

2
Τηλεοπτική μεταφορά / Απ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα!
« Τελευταίο μήνυμα από nirne στις Μάιος 04, 2021, 10:14:53 μμ »
Να τα και τα Ταργκαρυανάκια μας!
Να είναι άραγε οι Αίγκον ΙΙ, Αίμοντ και Νταίρον; Οι γιοι του βασιλιά Βισέρυς και της βασίλισσας Άλισεντ;
edit:
Διόρθωση για το λάθος μου: ο Αίμοντ δεν είναι γιος του βασιλικού ζεύγους, αλλά ανιψιός τους.
3
Τηλεοπτική μεταφορά / Απ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα!
« Τελευταίο μήνυμα από nirne στις Απρίλιος 30, 2021, 09:35:29 πμ »
Λαίνα Βελάρυον ή μήπως... Ραίνυς Βελάρυον (Ταργκάρυεν στα βιβλία); Στη δεύτερη περίπτωση οι νοητικές κυβιστήσεις που θα έχουν κάνει θα είναι... εντυπωσιακές! Όμως έτσι κι αλλιώς μου κάνει εντύπωση προσωπικά η ασημένια περούκα σε μια μαύρη γυναίκα και το τι εννοούν μ' αυτό. Να περιμένουμε και τον Κόρλυς με ασημένια περούκα λοιπόν; Ή μήπως μόνο η Λαίνα έχει ασημένια μαλλιά επειδή προήλθε από πατέρα μαύρο (μη βαλυριανής καταγωγής) και μητέρα Ταργκάρυεν (βαλυριανής καταγωγής); Προτιμώ χωρίς δεύτερη κουβέντα το τελευταίο.

4
Τηλεοπτική μεταφορά / Απ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα!
« Τελευταίο μήνυμα από nirne στις Απρίλιος 29, 2021, 08:16:26 μμ »
Κι έχουμε και φωτογραφίες που πιθανότατα είναι από την έδρα των Βελάρυον και μας προϊδεάζουν για κάποιον θάνατο που πιθανότατα θα συμβεί, μιας και απεικονίζουν εργάτες του συνεργείου να μεταφέρουν μια γυναικεία σαρκοφάγο. Η δική μου εικασία είναι ότι πρόκειται για τον θάνατο της (δεύτερης σύμφωνα με τα βιβλία) συζύγου του Νταίμον, Λαίνα Βελάρυον. Εσείς τι πιστεύετε;

Το οικόσημο των Βελάρυον σύμφωνα με το wiki είναι ένας ιππόκαμπος. Στη φωτογραφία από τα γυρίσματα το βλέπουμε αλλαγμένο σε μια μίξη αλόγου και ψαριού.


5
Τηλεοπτική μεταφορά / Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα!
« Τελευταίο μήνυμα από nirne στις Απρίλιος 28, 2021, 11:11:16 πμ »
Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να κυκλοφορήσουν φωτογραφίες από τα γυρίσματα τόσο σύντομα μετά την ανακοίνωση ότι ξεκίνησε η παραγωγή της σειράς. Ωστόσο, ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και πλέον μπορούμε να έχουμε μια εικόνα των χαρακτήρων όπως θα εμφανίζονται στη σειρά. Στις φωτός βλέπουμε την Emma D'Arcy ως Ραινύρα και τον Mat Smith ως Νταίμον να συνομιλούν δίπλα στη θάλασσα. Είναι και οι δυο ντυμένοι αρχοντικά, και έχουν τα ασημένια μαλλιά των Ταργκάρυεν. Η περούκα του Νταίμον θυμίζει έντονα Βισέρυς.

Τέλος, τα γυρίσματα φαίνεται να λαμβάνουν χώρα στην Κορνουάλη με το μεσαιωνικό κάστρο του St Michael's Mount.6
Τηλεοπτική μεταφορά / Απ: Η παραγωγή του House of the Dragon ξεκινά!
« Τελευταίο μήνυμα από nirne στις Απρίλιος 27, 2021, 01:36:51 πμ »
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν και ανέβηκαν από τον λογαριασμό του House of the Dragon στο Twitter είναι προφανώς από table reading.

Ο Rhys Ifans ως Όττο ΧάιταουερΗ Olivia Cooke ως Αλισάννη ΧάιταουερO Mat Smith ως πρίγκιπας Νταίμον ΤαργκάρυενΟ Paddy Considine ως βασιλιάς Βισέρυς ΤαργκάρυενO Steve Toussaint ως Το Φίδι της ΘάλασσαςΗ Emma D'Arcy ως πριγκίπισσα Ραινύρα Ταργκάρυεν7
Τηλεοπτική μεταφορά / Κι άλλα νέα για το κάστινγκ!
« Τελευταίο μήνυμα από nirne στις Απρίλιος 27, 2021, 12:51:11 πμ »
Σύμφωνα με το ΗΒΟ οι ηθοποιοί που θα πάρουν μέρος στο House of the Dragon είναι οι ακόλουθοι:Ο Steve Toussaint ως Άρχοντας Κόρλυς Βελάρυον ή “Το Φίδι της Θάλασσας". Πρόκειται για τον άρχοντα του Οίκου Βελάρυον, ενός οίκου με βαλυριανό αίμα και παλιού όσο και ο Οίκος Ταργκάρυεν. Το "Φίδι της Θάλασσας" είναι ο πιο διάσημος εξερευνητής των θαλασσών στην ιστορία του Γουέστερος. Έχτισε την κατοικία του σε μια πανίσχυρη θέση που είναι ακόμη πιο πλούσια από των Λάννιστερ και περηφανεύεται ότι έχει το μεγαλύτερο στόλο στον κόσμο.Η Eve Best ως πριγκίπισσα Ραίνυς Βελάρυον. Δρακοκαβαλάρισσα και σύζυγος του άρχοντα Κόρλυς Βελάρυον. "Η βασίλισσα που δεν υπήρξε ποτέ" ήταν διάδοχος του θρόνου αλλά αγνοήθηκε από το Μεγάλο Συμβούλιο που πρόκρινε τον ξάδερφό της Βισέρυς, μόνο και μόνο επειδή ήταν γυναίκα.Ο Rhys Ifans ως Όττο Χάιταουερ, το Χέρι του Βασιλιά, που υπηρετεί τον βασιλιά και το βασίλειό του με πίστη και αφοσίωση. Ως Χέρι βλέπει ότι η μεγαλύτερη απειλή για το βασίλειο είναι ο αδερφός του βασιλιά ο Νταίμον, και η διαδοχή του στο θρόνο.Η Sonoya Mizuno ως Μυσάρια. Έφτασε στο Γουέστερος χωρίς να έχει τίποτα, πουλήθηκε περισσότερες φορές απ' όσες μπορεί να θυμηθεί και θα μπορούσε να είχε μαραζώσει... αλλά αντί γι' αυτό αναρριχήθηκε κι έγινε η πιο έμπιστη - αλλά μάλλον αμφίβολλη - σύμμαχος του πρίγκιπα Νταίμον Ταργκάρυεν, του διάδοχου του θρόνου.Ο Fabien Frankel ως Σερ Κρίστον Κόουλ. Με καταγωγή από το Ντορν, ο Σερ Κρίστον είναι γιος του οικονόμου του άρχοντα Μπλάκχεϊβεν. Δεν έχει αξιώσεις σε γαίες και τίτλους. Το μοναδικό πράγμα που έχει είναι η τιμή του και η υπερφυσική δεξιοτεχνία του στο σπαθί.8
Τηλεοπτική μεταφορά / Η παραγωγή του House of the Dragon ξεκινά!
« Τελευταίο μήνυμα από nirne στις Απρίλιος 26, 2021, 11:48:06 μμ »
Πριν λίγες ώρες το κανάλι του ΗΒΟ στο twitter είχε ξεκινήσει μια μυστηριώδη αντίστροφη μέτρηση χρησιμοποιώντας εμότικονς που απεικόνιζαν φωτιά για να καταλήξει τελικά στην ανακοίνωση στις 8 απόψε ότι ξεκινά επίσημα η παραγωγή του House of the Dragon!

Θα λέγαμε ψέματα αν λέγαμε πως δεν είμαστε χαρούμενοι!
https://mobile.twitter.com/GameOfThrones/status/1386727531018166275/photo/1
9
Γενική Συζήτηση / Απ: Η γωνιά της Team!Rhaegar
« Τελευταίο μήνυμα από nirne στις Απρίλιος 22, 2021, 06:06:42 μμ »
10
Τηλεοπτική μεταφορά / O Ramin Djawadi συνθέτης και του House of the Dragon!
« Τελευταίο μήνυμα από nirne στις Φεβρουάριος 02, 2021, 10:11:14 πμ »
Σύμφωνα με το ισπανικό Los Siete Reinos, ο αγαπημένος συνθέτης του Game of Thrones θα γράψει τη μουσική και της επερχόμενης σειράς House of the Dragon. Η πληροφορία βασίζεται το μουσικό πρακτορείο GSA Music, το οποίο εκπροσωπεί μεγάλους συνθέτες τηλεοπτικών σειρών και κινηματογραφικών ταινιών.

Εκεί, στο προσωπικό χαρτοφυλάκιο του Ramin Djawadi, βρίσκουμε τα βραβεία και τις υπoψηφιότητές του, αλλά και τα έργα του με χρονολογική σειρά. Η πρώτη ταινία που εμφανίζεται είναι το The Eternals, από το Marvel Cinematic Universe, ενώ η πρώτη σειρά το πιλοτικό επεισόδιο του House of Dragons με τους Ryan Condal, George R.R. Ο Martin και Miguel Sapochnik ως παραγωγούς.

Ειλικρινά, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι!

Πηγή: https://lossietereinos.com/ramin-djawadi-el-compositor-de-juego-de-tronos-tambien-se-ocupara-de-la-musica-de-house-of-the-dragon/?fbclid=IwAR1lULtV4iI09RnlKCEi8jfB-_AxrsA732R7o6X8rxbHdotTfOPk_lSGkUs


Σελίδες: [1] 2 3 ... 10