\'Δικοι μας\' χαρακτηρες στο Game of Thrones - Printable Version +- Game Of Thrones - Greek Community (https://agameofthrones.gr) +-- Forum: Game of Thrones [HBO] (https://agameofthrones.gr/forum-4.html) +--- Forum: Τηλεοπτική Μεταφορά (https://agameofthrones.gr/forum-16.html) +--- Thread: \'Δικοι μας\' χαρακτηρες στο Game of Thrones (/thread-260.html) |
\'Δικοι μας\' χαρακτηρες στο Game of Thrones - alie kladis - 25-04-2013 Quote:\"Alie Kladis\":1m971v5a Wrote:Δεν υπάρχει τίποτα πιο φανταστικό από τον αυτοσποϊλεριασμό Εγώ προσπαθούσα να τα αποφύγω μέχρι που σιγά σιγά νόμισα πως τα είχα μάθει όλα!! Και διαβάζοντας ανέμελα το site... ανακαλύπτω πως δεν είχα μάθει ούτε τα μισά!!! \'Δικοι μας\' χαρακτηρες στο Game of Thrones - no one - 25-04-2013 Quote: Εγώ προσπαθούσα να τα αποφύγω μέχρι που σιγά σιγά νόμισα πως τα είχα μάθει όλα!! Και διαβάζοντας ανέμελα το site... ανακαλύπτω πως δεν είχα μάθει ούτε τα μισά!!! Να υποθέσω ότι δεν είχες διαβάσει τα βιβλία; Βέβαια αν δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία, λογικό δεν είναι να υπάρχουν κι άλλα πράματα που δεν ξέρεις; Τώρα τα διάβασες ή ψάχνεις το επόμενο σπόιλ; (αν είναι, να ψάξω να βρω κανένα) \'Δικοι μας\' χαρακτηρες στο Game of Thrones - alie kladis - 25-04-2013 Quote:\"Alie Kladis\":35lg1zwy Wrote:Εγώ προσπαθούσα να τα αποφύγω μέχρι που σιγά σιγά νόμισα πως τα είχα μάθει όλα!! Και διαβάζοντας ανέμελα το site... ανακαλύπτω πως δεν είχα μάθει ούτε τα μισά!!! Τώρα είναι αργά... μπορείς να μου βρεις spoil μόνο από το Winds of Winter!!! \'Δικοι μας\' χαρακτηρες στο Game of Thrones - georgia stark - 26-04-2013 Παιδια δεν εχω προβλημα με το spoil.Οντως δεν εχω διαβασει ακομη τα βιβλια (εχω ξεκινησει το 1ο) αλλα ξερω ακριβως τι θα συμβει στη συνεχεια καθως διαβασα τα παντα στο internet.Παρολα αυτα εχω αγορασει ηδη τα 3 πρωτα βιβλια και συντομα θα ξεκινησω εντατικο διαβασμα Βεβαια ξερω και τι θα συμβει στο τελος αυτης της σεζον ή στην αρχη της επομενης (αν με καταλαβαινεις) \'Δικοι μας\' χαρακτηρες στο Game of Thrones - alie kladis - 26-04-2013 Quote:Παιδια δεν εχω προβλημα με το spoil.Οντως δεν εχω διαβασει ακομη τα βιβλια (εχω ξεκινησει το 1ο) αλλα ξερω ακριβως τι θα συμβει στη συνεχεια καθως διαβασα τα παντα στο internet.Παρολα αυτα εχω αγορασει ηδη τα 3 πρωτα βιβλια και συντομα θα ξεκινησω εντατικο διαβασμα Βεβαια ξερω και τι θα συμβει στο τελος αυτης της σεζον ή στην αρχη της επομενης (αν με καταλαβαινεις) Αν κατάλαβα εννοείς κάτι για .. θάνατο... :twisted: :twisted: \'Δικοι μας\' χαρακτηρες στο Game of Thrones - georgia stark - 26-04-2013 Ακριβως!Και οχι μονο εναν θανατο.Αναφερομαι στον περιβοητο Red Wedding αλλα και σε κατι ακομη που θα συμβει σε εναν αλλο γαμο στην επομενη σεζον μαλλον \'Δικοι μας\' χαρακτηρες στο Game of Thrones - alie kladis - 26-04-2013 Quote:Ακριβως!Και οχι μονο εναν θανατο.Αναφερομαι στον περιβοητο Red Wedding αλλα και σε κατι ακομη που θα συμβει σε εναν αλλο γαμο στην επομενη σεζον μαλλον Μμμμ να σκεφτώ να σκεφτώ... αααα ναι κάτι μου έρχεται :p \'Δικοι μας\' χαρακτηρες στο Game of Thrones - georgia stark - 26-04-2013 Ο ενας θανατος με στενοχωρει ενω ο αλλος με ευχαριστει παρα πολυ μπορω να πω \'Δικοι μας\' χαρακτηρες στο Game of Thrones - alie kladis - 26-04-2013 Quote:Ο ενας θανατος με στενοχωρει ενω ο αλλος με ευχαριστει παρα πολυ μπορω να πω Ο ένας νομίζω από όσα βλέπω πως ... σε σκοτώνει .. κυριολεκτικά \'Δικοι μας\' χαρακτηρες στο Game of Thrones - georgia stark - 26-04-2013 αχ ναι,δυστυχως μαλιστα προχθες διαβασα το σημειο αυτο στο βιβλιο και στενοχωρηθηκα ακομη περισσοτερο.Δεν πειραζει,θα μεινουμε με την φαντασιωση του φανταστικου χαρακτηρα :p |