Game Of Thrones - Greek Community
The Night-walkers - Printable Version

+- Game Of Thrones - Greek Community (https://agameofthrones.gr)
+-- Forum: Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου [Asoiaf] (https://agameofthrones.gr/forum-5.html)
+--- Forum: Still Reading (Διαβάζω ακόμα) (https://agameofthrones.gr/forum-34.html)
+---- Forum: 3ο Βιβλίο : Θύελλα από Ατσάλι (https://agameofthrones.gr/forum-37.html)
+---- Thread: The Night-walkers (/thread-5.html)

Pages: 1 2 3

The Night-walkers - Tywin Lannister - 27-01-2013

Μια άλλη πολύ ενδιαφέρον παρατυπία μεταξύ σειράς και βιβλίων, την οποία θα διαπιστώσεις στο 5ο βιβλίο, είναι ότι, ο Ζάρο Ζόαν Ντάξος, δεν κλείστηκε ποτέ στο θησαυροφυλάκιο του από την Ντάνυ.
Ούτε ήταν ψέμα τα πλοία που είχε. Όντως είχε τον στόλο που ανέφερε. Και στο 5ο βιβλίο ξανά εμφανίζετε. Δεν είμαι σίγουρος γιατί να τον σκοτώσουν από τόσο νωρίς στην σειρά. Ίσως να έγινε γιατί δεν περίσσευε τηλεοπτικός χρόνος....

The Night-walkers - stathis - 27-01-2013

Quote:Μια άλλη πολύ ενδιαφέρον παρατυπία μεταξύ σειράς και βιβλίων, την οποία θα διαπιστώσεις στο 5ο βιβλίο, είναι ότι, ο Ζάρο Ζόαν Ντάξος, δεν κλείστηκε ποτέ στο θησαυροφυλάκιο του από την Ντάνυ.
Ούτε ήταν ψέμα τα πλοία που είχε. Όντως είχε τον στόλο που ανέφερε. Και στο 5ο βιβλίο ξανά εμφανίζετε. Δεν είμαι σίγουρος γιατί να τον σκοτώσουν από τόσο νωρίς στην σειρά. Ίσως να έγινε γιατί δεν περίσσευε τηλεοπτικός χρόνος....

Οντως με εντυπωσιασε και φυσικα οποιον εχει η θα διαβασει τα βιβλια!

The Night-walkers - craven - 28-01-2013

Βρήκα και διάβασα τις τελευταίες σελίδες από το 2ο βιβλίο, και κατάλαβα τις διαφορές που υπήρξαν... Ευχαριστώ για τον βοήθεια.... Αντε, ανυπομονώ για το 1ο επεισόδιο του 3ο κύκλου, να δούμε night walkers !

The Night-walkers - anastasis1914 - 28-01-2013

όντως είναι λίγο διαφορετικό το τέλος του βιβλίου από το τέλος της σειράς απλά έπρεπε να γίνει για να δέσει καλύτερα ο τρίτος κύκλος.... όσον αφορά τους \"Others\" όπως ανέφερε ο τυριον η νυχτερινή φρουρά είναι το μόνο πράγμα που φυλάει το βασίλειο από αυτό που είναι πέρα από το τοίχος

The Night-walkers - alexandra tyrell - 29-01-2013

Μπορεί να παιχτεί και κανένα τρελό σκηνικό εκεί πέρα
[spoiler=Spoiler:y7zuah7e]
Αν ο Jon πεθάνει, που δεν νομίζω, αλλά στην περίπτωση που ο Martin μας τρελάνει πάλι, τότε βλέπω να παίρνει τον έλεγχο του τείχους κανας Τόρμουντ Γιγαντοκτός και κανας Γουν Γουν [Image: icon_jokercolor.png] [/spoiler:y7zuah7e]

The Night-walkers - Tywin Lannister - 29-01-2013

Δύσκολο για εμένα να πεθάνει ο χαρακτήρας που λες

[spoiler=Spoiler:fxqqtrz1]Με κάποιον τρόπο, θα σωθεί. Είτε γιατί θα φοράει χοντρά ρούχα, είτε γιατί θα μεταφερθεί στο σώμα του Ghost, είτε γιατί θα τον σώσει η Melisandre (Maester δεν υπάρχει), είτε τέλος θα πεθάνει και θα τον αναστήσει η Melisandre, εκπληρώνοντας και την προφητεία για τον Azhor Ahai[/spoiler:fxqqtrz1]

The Night-walkers - anastasis1914 - 29-01-2013

και εγώ έτσι την βλέπω την δουλειά έχει πολλούς εχθρούς αλλά δεν νομίζω να τον σκοτώσουν

The Night-walkers - stathis - 29-01-2013

Quote:Μπορεί να παιχτεί και κανένα τρελό σκηνικό εκεί πέρα
[spoiler=Spoiler:2huzrnh5]
Αν ο Jon πεθάνει, που δεν νομίζω, αλλά στην περίπτωση που ο Martin μας τρελάνει πάλι, τότε βλέπω να παίρνει τον έλεγχο του τείχους κανας Τόρμουντ Γιγαντοκτός και κανας Γουν Γουν [Image: icon_jokercolor.png] [/spoiler:2huzrnh5]

Επ\'αυτου η δικη μου αποψη ειναι οτι οπως ξερουμε οι κοκκινη ιερεις εχουν την δυνατοτητα πλεον να ανασταινουν τους νεκρους και η ΜΕλισανδρα ειναι μια τετοια, τ[spoiler=Spoiler:2huzrnh5]ο ζητημα ειναι οτι αν οντως ο Τζον πεθανε και αναστηθει, κατα ποσο θα τον δεσμευουν οι ορκοι που εχει παρει στην Νυχτερινη Φρουρα, [spoiler=Spoiler:2huzrnh5]και φυσικα τι θα γινει με την επιστολη που αφησε ο Νεαρος Λυκος που οχι μονο τον κανει διαδοχο του Γουιντερφελ αλλα και πραγματικο Σταρκ!!![/spoiler:2huzrnh5][/spoiler:2huzrnh5]

The Night-walkers - anastasis1914 - 29-01-2013

εγώ πιστεύω πως αν γίνει αυτό θα παραμείνει στην νυχτερινή φρουρά

The Night-walkers - halfman - 29-01-2013

Quote:Μπορεί να παιχτεί και κανένα τρελό σκηνικό εκεί πέρα
[spoiler=Spoiler:2jvo1e1g]
Αν ο Jon πεθάνει, που δεν νομίζω, αλλά στην περίπτωση που ο Martin μας τρελάνει πάλι, τότε βλέπω να παίρνει τον έλεγχο του τείχους κανας Τόρμουντ Γιγαντοκτός και κανας Γουν Γουν [Image: icon_jokercolor.png] [/spoiler:2jvo1e1g]

εε οχι ΚΑΙ ο Jon! Enough με τους Stark!! [Image: icon_razz.gif]