[8ος] Μεγάλος Διαγωνισμός αξίας 230€ !!!! [06.04 - 16.04] - Printable Version +- Game Of Thrones - Greek Community (https://agameofthrones.gr) +-- Forum: Εκ της διαχείρισης (https://agameofthrones.gr/forum-3.html) +--- Forum: Διαγωνισμοί (https://agameofthrones.gr/forum-14.html) +--- Thread: [8ος] Μεγάλος Διαγωνισμός αξίας 230€ !!!! [06.04 - 16.04] (/thread-502.html) |
Απ: Μεγάλος Διαγωνισμός αξίας 230€ !!!! [06.04 - 16.04] - aggelos87 - 15-04-2014 καινούργιος και εγώ εδώ, Αν και σας είχα ανακαλύψει εδώ και αρκετούς μήνες, είπα να γραφτώ σήμερα για να σχολιάσω τα πρόσφατα γεγονότα! Και εγώ θα ήθελα να ήμουν αρκετά τυχερός ώστε να κερδίσω τα βιβλία αφού δεν τα έχω διαβάσει ακόμα αλλιώς ένα μπρελοκάκι για να μου θυμίζει την Νταινερισάρα την τσίφτισσα την δρακομάνα όπου και αν βρίσκομαι Απ: Μεγάλος Διαγωνισμός αξίας 230€ !!!! [06.04 - 16.04] - kostas147 - 16-04-2014 Ο διαγωνισμός είναι πραγματικά τέλειος, μπράβο σας. Θα μου άρεσε να κερδίσω τα βιβλία! Συνεχίστε έτσι. Απ: Μεγάλος Διαγωνισμός αξίας 230€ !!!! [06.04 - 16.04] - Tywin Lannister - 16-04-2014 Αγαπητά μέλη της κοινότητας μας,
Ο Διαγωνισμός μας έφτασε στο τέλος του ! Σας ευχαριστούμε όλους που πήρατε μέρος, και πάνω από όλα το AnimeHouse για την ΠΡΟΣΦΟΡΑ του. Ο συμμετοχές έφτασαν τις 608 στον αριθμό. 212 από το forum και 397 από το facebook. Η κλήρωση έγινε με την βοήθεια του random.org. Οι νικητές είναι οι εξής: _________________________________________________________ Μια ολοκληρωμένη σειρά βιβλίων (7 στον αριθμό) του ASOIAF αξίας 152 € Νικητής: 164 - KleopatraStark Prt Scn _________________________________________________________ Μια φιγούρα της Daenerys Targaryan αξίας 25 € Νικητής: 207 - lyanna Prt Scn _________________________________________________________ Ένα mousepad με το sigil των Targaryen Νικητής: 254 - Σαββίνα Χαλκίδη - Facebook Prt Scn _________________________________________________________ Μια αφίσα όλων των Οίκων Νικητής: 29 - dobris Prt Scn _________________________________________________________ Μια αφίσα του Οίκου Σταρκ Νικητής: 328 - Ioannis Giannakis - Facebook Prt Scn _________________________________________________________ Μια αφίσα του Οίκου Ταργκάρυεν Νικητής: 127 - sunspear Prt Scn _________________________________________________________ Ένα μπρελόκ με το σύμβολο των Σταρκ Νικητής: 390 - Κατερίνα Αναδιώτη - Facebook Prt Scn _________________________________________________________ Ένα μπρελόκ με το σύμβολο των Λάννιστερ Νικητής: 196 - pansycake Prt Scn _________________________________________________________ Ένα μπρελόκ με το σύμβολο των Ταργκάρυεν Νικητής: 73 - thansiom Prt Scn _________________________________________________________ Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές, ελπίζω να απολαύσετε τα δώρα σας ! Όσοι πάλι δεν κερδίσατε, μην απελπίζεστε, θα ακολουθήσουν και άλλοι διαγωνισμοί. Επίσης μην ξεχνάτε πως όλα τα προϊόντα που προσφέρθηκαν σαν δώρα μπορείτε να τα βρείτε στο E-SHOP μας, με έκπτωση 10% για όλα τα μέλη μας, χρησιμοποιώντας τον κωδικό WESTEROSGR10 Οι νικητές του forum θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα, και mail. Οι νικητές του facebook με προσωπικό μήνυμα στο fb. Θα πρέπει να απαντήσουν εντός 10 ημερών από την στιγμή που θα επικοινωνήσω μαζί τους, αλλιώς η νίκη τους θα ακυρωθεί, και τα δώρα θα πάνε σε άλλους. Τέλος, να ξανά ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τα παιδιά από το AnimeHouse, που χάρη σε αυτούς υπάρχει ο διαγωνισμός ! |