πιστεύετε πως θα φτάσει στο westeros η ντανυ? - Printable Version +- Game Of Thrones - Greek Community (https://agameofthrones.gr) +-- Forum: Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου [Asoiaf] (https://agameofthrones.gr/forum-5.html) +--- Forum: ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] (https://agameofthrones.gr/forum-32.html) +--- Thread: πιστεύετε πως θα φτάσει στο westeros η ντανυ? (/thread-21.html) |
πιστεύετε πως θα φτάσει στο westeros η ντανυ? - alie kladis - 05-04-2013 Quote: οι Άλλοι περνάνε το τείχος.... Πέρασαν οι Άλλοι το τείχος!!! ;;;;;;; πιστεύετε πως θα φτάσει στο westeros η ντανυ? - vamos1982 - 07-04-2013 Quote:Πέρασαν οι Άλλοι το τείχος!!! ;;;;;;; χθες το βραδυ... κλειδωσε την πορτα και ξεκινα τις προσευχες στους 7. :no: πιστεύετε πως θα φτάσει στο westeros η ντανυ? - alie kladis - 07-04-2013 Quote:\"Alie Kladis\":r6uxbe11 Wrote:Πέρασαν οι Άλλοι το τείχος!!! ;;;;;;; όχι ρε φίλε!!! Σιδηρουργέ δώσε μου δύναμη, γρια φώτισε μου το δρόμο μου!!! πιστεύετε πως θα φτάσει στο westeros η ντανυ? - Stannis ftw - 07-04-2013 Γεια χαρά κ από μένα, Πιστεύω ότι η \'\'συνάντηση\'\' της Ντάνυ με τον Καλ Τζάγκο στο τέλος του ADWD θα την κάνει ακόμα πιο ισχυρή. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα παραδώσει ότι έχει κατακτήσει στην ανατολή στους Ντοθράκι (τους μοναδικους που εχει συμπαθησει στην ανατολη) και θα ξεκινήσει για γουέστερος με όλη την καλή παρέα (Τύριον,Βικτάριον κλπ..) Αν είναι να χάσουμε κάποιον σε όλη την ιστορία προβλέπω δυστυχώς τον Σερ Μπάρισταν.. πιστεύετε πως θα φτάσει στο westeros η ντανυ? - Tywin Lannister - 07-04-2013 Εγώ πάλι πιστεύω ότι θα χαθεί ο Ser Jorah, και ίσως ο Daario... Κάτι μου λέει ότι ο Ser Barristan θα ξανά συναντηθεί στο μέλλον με τον Jeimy Lannister (αν επιζήσει από την Σκληρόκαρδη και δεν κάνει καμιά ηρωική θυσία). Οι 2 Lord Commanders... Θα είναι επικό fight. Ο ένας γερασμένος, ο άλλος με κομμένο χέρι, αλλά still, οι 2 καλύτεροι εν ζωή. Πάντως σε συμπάθησα κι όλας από το όνομα σου πιστεύετε πως θα φτάσει στο westeros η ντανυ? - vamos1982 - 07-04-2013 νομιζω οτι τα ψωμια του Ντααριο ειναι λιγα. ωραιο παλικαρι ο Βικταριον και ελευθερο , θα αρχισει να βλεπει παλι ονειρα η Ντανυ... πιστεύετε πως θα φτάσει στο westeros η ντανυ? - alie kladis - 07-04-2013 Αν χαθεί ο Μπάρισταν τα βιβλία θα γίνουν τόσο φτωχά! Ήδη απογοητεύτικα με τον άθλιο θάνατο του Τάιγουιν... αν πεθάνει με χαζό τρόπο και ο ήρωας θα το παρατήσω το ρημάδι! πιστεύετε πως θα φτάσει στο westeros η ντανυ? - Stannis ftw - 07-04-2013 Σύμφωνα με αυτά που έχουμε διαβάσει ο Ντάριο μου φαίνεται πολύ αναλώσιμος χαρακτήρας και πολύ αταίριαστος για το Γουέστερος οπότε δεν τον βλέπω να φτάνει. Η μάχη των 2 Lord commanders θα είχε σίγουρα ενδιαφέρον, αλλά μέχρι να φτάσει η Ντάνυ πίσω νομίζς ότι ο Τζέιμι θα κάνει άλλη δουλεια! Υ.Γ. Υπήρξαν πετυχημένοι συμπέθεροι τα nicknames μας για αυτό και η συμπάθεια.. πιστεύετε πως θα φτάσει στο westeros η ντανυ? - sunspear - 22-04-2013 H Daenerys θα φτάσει στο Westeros, μόνο που θα χάσει τη ζωή της πολεμώντας (και νικώντας) τους Άλλους, πάνω στον Drogon.... πιστεύετε πως θα φτάσει στο westeros η ντανυ? - alie kladis - 23-04-2013 Quote:H Daenerys θα φτάσει στο Westeros, μόνο που θα χάσει τη ζωή της πολεμώντας (και νικώντας) τους Άλλους, πάνω στον Drogon.... Valar Morghulis...but she is not a man! |