Game Of Thrones - Greek Community
Στο τελος . . . ποιος; - Printable Version

+- Game Of Thrones - Greek Community (https://agameofthrones.gr)
+-- Forum: Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου [Asoiaf] (https://agameofthrones.gr/forum-5.html)
+--- Forum: ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] (https://agameofthrones.gr/forum-32.html)
+--- Thread: Στο τελος . . . ποιος; (/thread-6.html)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Στο τελος . . . ποιος; - anastasis1914 - 30-01-2013

μπορει να ειναι και αρχοντας του winterfell και αρχοντας στο τοιχος?

Στο τελος . . . ποιος; - atropos - 30-01-2013

Εκεί που οδηγούνται τα πράγματα και με το χαμό που έχει να γίνει, δεν θα είναι απίθανο να συμβεί στο τέλος.

Στο τελος . . . ποιος; - Tywin Lannister - 30-01-2013

Quote:
\"Tywin Lannister\":1us3korl Wrote:...
Η απάντηση στο spoiler :

Φυσικά και ο Jon επιλέγει να υπηρετήσει το τείχος, και να σώσει το Βασίλειο, από αυτό που βρίσκεται στον πραγματικό Βορρά ! Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό !

Ναι, όμως στο τέλος το ακυρώνει το spoiler σου και...

Θέλει να γυρίσει στο Winterfell, αλλά γίνεται η στραβή...

Εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου. Αυτό που θέλει πραγματικά, είναι

να γυρίσει να ρίξει λίγο ξύλο στον μπάσταρδο του Μπόλτον.... τίποτα παραπάνω

Στο τελος . . . ποιος; - atropos - 30-01-2013

Δηλαδή θα πάρει τον στρατό απτο τείχος, θα παρατήσει όλα όσα πρεσβεύει ως διοικητής και θα κατέβει μόνο για να δείρει τον Μπάσταρδο;

Δεν νομίζω... Πιστεύω ότι ήθελε να κατέβει ΚΑΤΕΒΕΙ [Image: icon_twisted.gif]

Και πιστεύω ότι θα κατέβει...!

Quote:Δηλαδή θα πάρει τον στρατό απτο τείχος, θα παρατήσει όλα όσα πρεσβεύει ως διοικητής και θα κατέβει μόνο για να δείρει τον Μπάσταρδο;

Δεν νομίζω... Πιστεύω ότι ήθελε να κατέβει ΚΑΤΕΒΕΙ [Image: icon_twisted.gif]

Και πιστεύω ότι θα κατέβει...!

Μα δεν ανέφερε ποτέ ότι θα πάρει όλο τον στρατό από το τείχος ! Είπε ότι, οι μαύροι αδερφοί έχουν δώσει όρκους, οπότε δεν τους θέλω μαζί μου, απλά όσοι θέλουν από τους υπόλοιπους. Πιστεύεις ότι παρατάει έτσι απλά το τείχος για να πάρει το Winterfell ? Εγώ πάντως όχι... Πιστεύω ότι ήθελε απλά να δώσει ένα μάθημα στον Μπάσταρδο, και μετά θα γύρναγε πάλι πίσω....

εγω πιστευω πως οσο και να θελει να εκδικηθει θα παραμεινει στην θεση του

Quote:εγω πιστευω πως οσο και να θελει να εκδικηθει θα παραμεινει στην θεση του

Μπα, ήταν έτοιμος να φύγει ! Το είχε ανακοινώσει, απλά αυτό που συνέβει... ας πούμε ότι δεν του το επέτρεψε !

δεν εχω διαβασει ακομα το 5ο βιβλιο και δεν ξερω τι κανει φευγει δηλαδη μαζι με τον σταννις?

Επειδή σε τρώει λοιπόν για spoiler [Image: lol.gif] :

Οι Boltons πηγαίνουν στο Winterfell όπου και γίνεται ο γάμος του μπάσταρδου, με την ψευδο-Άρυα. Ο Stannis προελαύνει εναντίον του, κάνοντας επίθεση στο Winterfell... Αλλά δεν μας αναφέρει τίποτα για την μάχη

Ο Jon όμως αργότερα, λαμβάνει στο τείχος ένα γράμμα με κοράκι, από τον μπάσταρδο του Bolton, στο οποίο γράφει ότι κέρδισε τον Stannis (χωρίς να ξέρουμε αν ισχύει), και ότι αν δεν του ικανοποιήσει κάποια αιτήματα (αυτά δεν στα λέω, να τα διαβάσεις μόνος σου :p) θα έρθει στο τείχος και θα τον τουλουμιάσει...

Εκεί ο Jon τα παίρνει, και ανακοινώνει ότι θα πάει στο Winterfell να κάνει το μπάσταρδο να λογοδοτήσει για τις κουβέντες του... Αλλά πριν προλάβει να το κάνει, τον μαχαιρώνουν.....

χαχχχ το συμπερασμα ειναι οτι πρεπει να παρω τα βιβλια...δυσκολο μου φενετε να πεθαινει ετσι ο σταννις γιατι δεν νομιζω να τον εχει ομυρο λογικα θα τον καθαρισει και επεισης μονος του δεν νομιζω να κατεβενει ο Jon δεν ειναι χαζος