Ποιον θεωρειτε τον χειροτερο,πιο φαυλο χαρακτηρα στο asoiaf? - Printable Version +- Game Of Thrones - Greek Community (https://agameofthrones.gr) +-- Forum: Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου [Asoiaf] (https://agameofthrones.gr/forum-5.html) +--- Forum: ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] (https://agameofthrones.gr/forum-32.html) +--- Thread: Ποιον θεωρειτε τον χειροτερο,πιο φαυλο χαρακτηρα στο asoiaf? (/thread-304.html) |
Ποιον θεωρειτε τον χειροτερο,πιο φαυλο χαρακτηρα στο asoiaf? - jons spearwife - 22-05-2013 Quote:ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΔΑΧΤΥΛΟ..............Καταρχην καλυμετα οχι capslock δευτερων Sansa will make the bad man fly.... :twisted: Ποιον θεωρειτε τον χειροτερο,πιο φαυλο χαρακτηρα στο asoiaf? - arya miles - 22-05-2013 Quote:\"Arya Miles\":1xhtfix3 Wrote:- Victarion και Euron Greyjoy. Ο ένας έκαψε 7 γυναίκες ζωντανές και σκοτώνει όποιον του αντιμιλήσει και ο άλλος σκότωσε την γυναίκα του κατηγορώντας την.αυτοι μας ξεφυγαν.πολυ καλη προσθηκη Arya Miles! Thanks. Happy to help 8-) Quote:Arya Miles έγραψε: Έξυπνος και επιστήμονας μπορεί να είναι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει το ελεύθερο να ξεκοιλιάζει όποιον του πασάρει η ξανθιά οπτασία με το σατανικό μυαλό και την ακόμη χειρότερη ηθική :evil: . Ποιον θεωρειτε τον χειροτερο,πιο φαυλο χαρακτηρα στο asoiaf? - lord petyr baelish - 22-05-2013 Quote:ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΔΑΧΤΥΛΟ..............μπορουμε να το λυσουμε αλλιως το θεμα.βλεπω εισαι υποστηρικτρια της Daynerys.Μολις ερθει στο Westeros θα ειμαι σιγουρος συμμαχος της.Η κοιλαδα και ο Βορρας θα ειναι μαζι της. Ποιον θεωρειτε τον χειροτερο,πιο φαυλο χαρακτηρα στο asoiaf? - sunspear - 23-05-2013 Quote:η ξανθιά οπτασία με το σατανικό μυαλό και την ακόμη χειρότερη ηθική :evil: . το όνειρο κάθε άντρα δλδ... :lol: :lol: :lol: Ποιον θεωρειτε τον χειροτερο,πιο φαυλο χαρακτηρα στο asoiaf? - atropos - 23-05-2013 Quote:\"ΓΙΟΥΛΑ\":2qsga6gh Wrote:ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΔΑΧΤΥΛΟ..............μπορουμε να το λυσουμε αλλιως το θεμα.βλεπω εισαι υποστηρικτρια της Daynerys.Μολις ερθει στο Westeros θα ειμαι σιγουρος συμμαχος της.Η κοιλαδα και ο Βορρας θα ειναι μαζι της. Αυτή η κοιλάδα πραγματικά ζεί στον δικό της κόσμο πάντως... Ακόμα και το Ντορν με τον πιο βαρεμένο ηγέτη του κόσμου, κάτι έκανε παρασκηνιακά και πρακτικά. Η κοιλάδα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου... Ποιον θεωρειτε τον χειροτερο,πιο φαυλο χαρακτηρα στο asoiaf? - alie kladis - 23-05-2013 Παίζει να είναι η πιο βαρετή περιοχή στο Γουέστερος, Έσσος και Σοθόρυος μαζί! Μπουρλότο! (αλά ναγκασάκι) Ποιον θεωρειτε τον χειροτερο,πιο φαυλο χαρακτηρα στο asoiaf? - thanos1985 - 25-05-2013 Quote:η ξανθιά οπτασία με το σατανικό μυαλό και την ακόμη χειρότερη ηθική :evil: .θα συμφωνησω με τον Sunspear :mrgreen: Quote:μπορουμε να το λυσουμε αλλιως το θεμα.βλεπω εισαι υποστηρικτρια της Daynerys.Μολις ερθει στο Westeros θα ειμαι σιγουρος συμμαχος της.Η κοιλαδα και ο Βορρας θα ειναι μαζι της.δεν υπηρχε περιπτωση να μην εκμεταλευτεις την ευκαιρια... Quote:Η κοιλάδα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...\'Η κανει τον ψοφιο κοριο...ειναι και η μονη(μαζι με το Ντορν) που ο πολεμος και ολες οι καταστροφες δεν την εχουν αγγιξει...κρατηστε το αυτο γιατι στο δικο μου μυαλο ισως και να παιξει ρολο μετεπειτα! Ποιον θεωρειτε τον χειροτερο,πιο φαυλο χαρακτηρα στο asoiaf? - no one - 25-05-2013 Quote:Η κοιλάδα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...Η κοιλάδα κυβερνάται από την Λαίδη Άρρυν, που κυβερνάται από τον Μικροδάχτυλο. Δεν είχε λόγο ο Μικροδάχτυλος να υποστηρίξει οποιονδήποτε από τους 5 βασιλιάδες. Μιας και απ\' όσο βλέπουμε δεν συμπαθεί και κανέναν... :lol: Ποιον θεωρειτε τον χειροτερο,πιο φαυλο χαρακτηρα στο asoiaf? - thanos1985 - 27-05-2013 Quote:Η κοιλάδα κυβερνάται από την Λαίδη Άρρυν, που κυβερνάται από τον Μικροδάχτυλο.ουτε τον ευατο του δεν θα συμπαθουσε εαν ηταν εμποδιο στα σχεδια του. :lol: Ποιον θεωρειτε τον χειροτερο,πιο φαυλο χαρακτηρα στο asoiaf? - alie kladis - 27-05-2013 Quote:\"No one\":1r5wp9cr Wrote:Η κοιλάδα κυβερνάται από την Λαίδη Άρρυν, που κυβερνάται από τον Μικροδάχτυλο.ουτε τον ευατο του δεν θα συμπαθουσε εαν ηταν εμποδιο στα σχεδια του. :lol: Νομίζω, πως αυτό είναι το πρόβλημά του! Συμπαθεί πολύ τον εαυτό του!! ... Οπότε αν ήταν αυτός το πρόβλημα νομίζω απλά θα έβρισκε άλλο τρόπο!!! :mrgreen: |