Game Of Thrones - Greek Community
πιστεύετε πως θα φτάσει στο westeros η ντανυ? - Printable Version

+- Game Of Thrones - Greek Community (https://agameofthrones.gr)
+-- Forum: Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου [Asoiaf] (https://agameofthrones.gr/forum-5.html)
+--- Forum: ASOIAF - Γενική Συζήτηση [Spoilers] (https://agameofthrones.gr/forum-32.html)
+--- Thread: πιστεύετε πως θα φτάσει στο westeros η ντανυ? (/thread-21.html)

Pages: 1 2 3 4 5

πιστεύετε πως θα φτάσει στο westeros η ντανυ? - alexandra tyrell - 28-01-2013

E ναι ρε παιδιά... Αργά ή γρήγορα, θα φτάσει. Το αν θα είναι με δράκους ή χωρίς, με στρατό ή χωρίς, με ελέυθερη βούληση ή χωρίς π.χ. να την φέρει σουρτή ο Victarion Greyjoy χωράει πολύ κουβέντα. Αλλά ότι θα έρθει, θα έρθει....

πιστεύετε πως θα φτάσει στο westeros η ντανυ? - stathis - 28-01-2013

Ετσι οπως τα εχει καταφερει μπορει να ξεμεινει εκει που ειναι ΑΛΛΑ αν παρει αποφαση να συνεργαστει με το Τυριον, που αυτο θα επιδιωξει ο Τυριον και τον εμπιστευτει....Θα μου πειτε γιατι να κανει κατι τετοιο; Γιατι ο υπερμεγιστος Λαννιστερ σε αυτη την φαση δεν εχει τιποτα να χασει, ενω αν την υποστηριξει μπορει να βρεθει Αρχοντας του Καστερλυ Ροκ και Φυλακας της Δυσης και γιατι οχι και Χερι της Ντανυ...Αδιαμφισβήτητα τις ικανοτητες τις εχει...

πιστεύετε πως θα φτάσει στο westeros η ντανυ? - Tywin Lannister - 29-01-2013

Στο τέλος του ADWD, η Daenerys συναντάει τον Khal Jhaqo
Λέτε να παιχτεί κανά τρελό σκηνικό με αυτόν, ή να τον ξεπαστρέψει γρήγορα ο Drogon ;

Είναι ένας από τους Καλ. Για την ακρίβεια, ήταν Κο του Khal Drogo, και όταν πέθανε, έφτιαξε το δικό του Καλασάρ

Όσο για τον Τύριον που λες, είναι λίγο μπλεγμένα τα πράγματα.. Δεν είμαι σίγουρος τι προσπαθεί να πετύχει, υπογράφοντας συμβόλαιο με τους Δευτερότοκους...
Να προσεγγίσει την Ντάνυ ; Η να γυρίσει στο Westeros, να πάρει το Casterly Rock, και να βοηθήσει τον Aegon ;

πιστεύετε πως θα φτάσει στο westeros η ντανυ? - anastasis1914 - 29-01-2013

επειδή είναι πολύ πονηρός νομίζω ότι θέλει να πετύχει παραπάνω από ένα πράγμα

πιστεύετε πως θα φτάσει στο westeros η ντανυ? - stathis - 29-01-2013

Εδω πραγματικα περιμενουμε εν αγωνιως, θα θελα να τον κανει μια χαψια ο Ντρογκον!

πιστεύετε πως θα φτάσει στο westeros η ντανυ? - anastasis1914 - 29-01-2013

αυτό δεν θα γίνει ποτέ γιατί είναι ο αγαπημένος ήρωας του martin

Quote:αυτό δεν θα γίνει ποτέ γιατί είναι ο αγαπημένος ήρωας του martin

Νομίζω ότι ο Στάθης μιλάει για τον Khal Jhaqo :cyclops:

πιστεύετε πως θα φτάσει στο westeros η ντανυ? - jons spearwife - 29-01-2013

Θα φτάσει, αλλά εκεί την περιμένει ο πραγματικός χειμώνας [Image: icon_twisted.gif]

πιστεύετε πως θα φτάσει στο westeros η ντανυ? - craven - 31-01-2013

Δεν θα ήταν τρομερά φοβερή εξέλιξη, να σκοτώσει κάποιος άκυρος την Ντάνυ (που δεν θα το περιμένει κανείς) και να πάρει ο ίδιος τους δράκους και να σκάσει μύτη στο Westeros ? Κανένας Khal Jaqho ή κανένας Daario Naharis ?