![]() |
\'Δικοι μας\' χαρακτηρες στο Game of Thrones - Printable Version +- Game Of Thrones - Greek Community (https://agameofthrones.gr) +-- Forum: Game of Thrones [HBO] (https://agameofthrones.gr/forum-4.html) +--- Forum: Τηλεοπτική Μεταφορά (https://agameofthrones.gr/forum-16.html) +--- Thread: \'Δικοι μας\' χαρακτηρες στο Game of Thrones (/thread-260.html) |
\'Δικοι μας\' χαρακτηρες στο Game of Thrones - georgia stark - 22-04-2013 Καλησπερα σε ολους! ![]() ![]() \'Δικοι μας\' χαρακτηρες στο Game of Thrones - lord petyr baelish - 22-04-2013 να φτιαξω δικο μου χαρακτηρα οχι.να ταυτισω τον ευαυτο μου με καποιον χαρακτηρα απο τον κοσμο του GOT ναι.ο χαρακτηρας ειναι ο κυριος που εχω για nickname :oops: \'Δικοι μας\' χαρακτηρες στο Game of Thrones - alie kladis - 22-04-2013 Quote:να φτιαξω δικο μου χαρακτηρα οχι.να ταυτισω τον ευαυτο μου με καποιον χαρακτηρα απο τον κοσμο του GOT ναι.ο χαρακτηρας ειναι ο κυριος που εχω για nickname :oops: Εγώ δεν μπορώ να πω πως έχω δικο μου χαρακτήρα. Αλλά τείνω προς αυτό που λέει ο Petyr.... ταυτίζομαι με χαρακτήρες και τους θεωρώ τον εαυό μου στο παιχνίδι. Ή τουλάχιστον πως θα ήθελα να ήμουν! Οπότε πρώτος έρχεται ο Βάρυς, Δεύτερος ο Μικροδάκτυλος κι τρίτος ο Τάιγουιν! \'Δικοι μας\' χαρακτηρες στο Game of Thrones - georgia stark - 22-04-2013 Εγω εχω φτιαξε δικο μου χαρακτηρα (ισως φταιει και το αντικειμενο που σπουδαζω,που ειναι ο κινηματογραφος ![]() ![]() \'Δικοι μας\' χαρακτηρες στο Game of Thrones - vamos1982 - 23-04-2013 Quote:Πώς σας φαινεται? βαλε μεσα εναν βιασμο , ενα νοθο παιδι , εναν ανεκπληρωτο ερωτα , εναν ακρωτηριασμο , μια κακοποιηση , κατι που να σε φερνει πιο κοντα σε Μαρτιν-ικο χαρακτηρα , και τοτε θα ταιριαζεις ακομα περισσοτερο στο ολο κονσεπτ του GoT. Καλη παντως η προσπαθεια που εκανες ως εδω ![]() \'Δικοι μας\' χαρακτηρες στο Game of Thrones - georgia stark - 23-04-2013 Σκεφτηκα να εχει σχεση με τον Robb,καθως μεγαλωσαν μαζι και αναπτυχθηκε κατι μεταξυ τους(του εχω μια μεγαλη αδυναμια οπως φαινεται αλλωστε ![]() ![]() \'Δικοι μας\' χαρακτηρες στο Game of Thrones - no one - 25-04-2013 Κοίτα, αν η κοπελιά είναι Άρρυν, τότε θα ταίριαζε να την είχες βάλει να παντρευόταν νωρίς νωρίς τον Ρομπ, για να έπαιρνε και τίποτα πολεμιστές από την κοιλάδα του Άρρυν. Γιατί η κοιλάδα δεν έχει πάρει καθόλου μέρος στον πόλεμο μέχρι στιγμής. Θα ήταν χρήσιμο να είχαν για συμμάχους τους Άρρυν, και επίσης ο Φρέυ δε θα πρότεινε στον Ρομπ να παντρευτεί κάποια κόρη του. Απ\' όσο μου φαίνεται από τα λεγόμενά σου δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία, οπότε το αφήνω εδώ. // Τι κάνεις σε ένα φόρουμ που θα μπορούσες να κάνεις τρελό σπόιλ στον εαυτό σου; Κρίμα θα ναι... \'Δικοι μας\' χαρακτηρες στο Game of Thrones - no one - 25-04-2013 Και σχετικά με το θέμα, πριν δω τη δεύτερη σεζόν, φανταζόμουν πως θα είναι αυτή που θα κλέψει την παρθενιά του Τζον Σνόου. Μετά μπήκε η Ύγκριτ στο παιχνίδι και είναι τρομερή, οπότε δεν πρόλαβα να τη φανταστώ και πολύ. \'Δικοι μας\' χαρακτηρες στο Game of Thrones - alie kladis - 25-04-2013 Quote:// Τι κάνεις σε ένα φόρουμ που θα μπορούσες να κάνεις τρελό σπόιλ στον εαυτό σου; Κρίμα θα ναι... Δεν υπάρχει τίποτα πιο φανταστικό από τον αυτοσποϊλεριασμό ![]() \'Δικοι μας\' χαρακτηρες στο Game of Thrones - no one - 25-04-2013 Quote:Δεν υπάρχει τίποτα πιο φανταστικό από τον αυτοσποϊλεριασμό Κοπανάω τον εαυτό μου όποτε μου κάνω σπόιλ. Βέβαια τα περισσότερα μου τα έχουν κάνει άλλοι. |