Threads: 15
Likes Given: 0
Μα είναι "Η Μάχη των Μπαστάρδων" σοβαρός τίτλος για επεισόδιο; Σαν να βγάζει ο Μάρτιν βιβλίο "Η Ώρα των Μπαστάρδων" (αντί για "Η Ώρα των Λύκων").
Πάντως οι D&D εκπληρώνουν τις επιθυμίες τους· γράφουν την πλοκή του Γουίντερφελ από το Χορό των Δράκων, αλλά με τον αγαπημένο τους πρωταγωνιστή.
She was his most trusted counsellor and his right hand
Threads: 1
Είχα διαβάσει την περίληψη της μάχης που είχε ανεβάσει κάποιος φίλος παραπάνω και απο το τρέιλερ βλέπω καλύπτεται!
Κι'άλλη διαρροή η ΗΒΟ.
“Your words will disappear. Your house will disappear. Your name will disappear. All memory of you will disappear.” The revenge of Sansa Stark.
"The last thing you're ever going to see is a Stark smiling down at you as you die." "Winter came for House Frey". The revenge of Arya Stark.
Threads: 1
[member=3000]Dragonlord[/member] και εγώ έχω αμφιβολίες αλλά νομίζω ακούγεται κέρας στο τρέιλερ (στην σκηνή του Ντάβος που σίγουρα είναι απο άλλη σκηνή).
Και παράλληλα μπήκα στον πειρασμό και διάβασα το σπόιλερ της μάχης παραπάνω!!
“Your words will disappear. Your house will disappear. Your name will disappear. All memory of you will disappear.” The revenge of Sansa Stark.
"The last thing you're ever going to see is a Stark smiling down at you as you die." "Winter came for House Frey". The revenge of Arya Stark.
Threads: 0
Λογικα θα εχουμε μια βοηθεια απο τον Μικροδαχτυλο (ισως και απο τον Εντμιουρ γιατι μπορει off the record να συμφωνησαν με τον Jaime να γινει ο Φυλακας του Βορρα) οπου θα ερθει σαν αλλος Γκανταλφ με στρατο να τους σωσει... (rofl)
Νίκος
Threads: 3
Μήπως το Μηρην το σώσουν οι Γκρειτζοι και στο τέλος έχουμε καμία ναυμαχία;
Πάντως ελπίζω να μην μας εμφανιστεί κανένας Εουρον με τα 1000 πλοία του...
Threads: 92
14-06-2016, 09:02 AM
(This post was last modified: 14-06-2016, 09:11 AM by Σιέρα.)
Δεν ξέρω εαν αναφέρθηκε ήδη αλλά
βγήκαν οι περιλήψεις!
[size=1em]Επεισόδιο 9: Όροι παράδοσης απορρίπτονται και γίνονται δεκτοί .”[/size]
[size=1em]Επεισόδιο 10: Η Σέρσεϊ αντιμέτωπη με την δίκη της. [/size]
He was sick of it, sick of lords and lies, sick of his father, his sister, sick of the whole bloody business.