[member=3468]Kryptiae[/member] ,
για :
-
Quote: Καλησπερα και απο εμενα. Κωστας απο θεσσαλονικη.
πριν από αρκετά χρόνια θα μπορούσα κι εγώ έτσι να ξεκινήσω!
-
Quote: Το θεμα ειναι οτι δεν εχουν βγει τα 2 τελευταια βιβλια ακομα και θα μεινω με την περιεργεια και δεν μαρεσει αυτο...
Για την πρώτη υπογράμμιση, συμπάσχουν μαζί σου κάποια εκατομμύρια στον κόσμο !
για τη δεύτερη, δεν μπορώ να πω τίποτα είναι "δικό σου"
-
Quote: αν και βιβλιοφαγος,
φράση-λέξη "κλειδί"
&
Quote: αν διαβασω τα βιβλια η σειρα θα μου φαινεται "λιγη" μετα.συγκριτικα παντα...
&
Quote: Εσυ προφανως τα διαβασες! Για πες μου, πως σου φαινεται η σειρα ενω εχεις διαβασει τα βιβλια;
Έχουν γραφτεί πολλά στο φόρουμ κι έχω γράψει κι εγώ οπότε δε θα επεκταθώ, αλλά όπως έγραψα πιο πάνω η λέξη κλειδί είναι
"βιβλιοφαγος" ...
Αν είσαι λοιπόν κι έχεις τα βιβλία (και μακάρι να βγουν και τα υπόλοιπα) δεν έχεις τίποτα να περιμένεις ( πραγματικά αλλιώς θα ξεκινούσα κι αλλιώς βγαίνει, οπότε προσαρμόζομαι στο "τώρα" και παίρνεις την απάντηση πιο γρήγορα απ' ότι θα ... ) άσε που οι δυο τελευταίοι κύκλοι της τηλεοπτικής σειράς είναι κάτι σαν ένα παράλληλο σύμπαν (άλλη εκδοχή παίρνοντας άλλους "παράδρομους" ) , οπότε διαβάζοντας τα τελευταία (μέχρι στιγμής) βιβλία θα διαβάσεις κάτι διαφορετικό (βέβαια μιλάω σχετικά κι όχι απόλυτα) -
άρα θα απολαύσεις τα βιβλία!
Τώρα για μένα: όπως έχω ήδη γράψει, η τηλεοπτική σειρά με " 'εμπασε" στοn κόσμο των βιβλίων του Μάρτιν και όταν είχα φτάσει και τελειώσει στο 3β' βιβλίο , η τηλεοπτική σειρά πλέον μου είναι μια πολυτέλεια , όχι απαραίτητη κι ανυπομονώ για το τέλος των βιβλίων.
Έχω γίνει "κακός" κριτής πολλές φορές της tv σειράς αλλά παράλληλα δεν ξεκολλάω τα μάτια μου.
Και το τελευταίο:
αν δεν υπήρχε η tv σειρά , το πιο πιθανό ("στάνταρ άσσο" στο στοίχημα - που δεν παίζω ποτέ )
αυτό το φόρουμ να μην υπήρχε.
Οπότε είτε έτσι είτε αλλιώς ( τι γράφω... , τώρα ψάχνω να βρω το "αλλιώς", αλλά οκ, τρόπος του λέγειν - μη ρωτάτε ποιος είναι ο "λέγειν", αυτή τη στιγμή είμαι εγώ - damned
* !! ξέχασα τι ήθελα να γράψω, αλλά θα θυμηθώ ... )
ας απολαύσουμε ό,τι μας δίνεται (ουφ!... )
* θέλω να βρίσω στα αγγλικά (ε, το πρώτο που μαθαίνεις σε μια ξένη γλώσσα είναι οι βρισιές), καλά έβρισα; εννοώ ως προς την έκφραση ...
Σύνοψη :
Να τα διαβάσεις. Να τα διαβάσεις. (μερικά πράγματα , όσο και να αγαπάμε τα βιβλία, δε γίνεται να αποδοθούν με γραπτό τρόπο, θέλει να φαίνεται κι η έκφραση ...
Άρα εδώ παίρνουν ένα μεγάλο
+ , με κατοχύρωση του "10" , οι ηθοποιοί της σειράς, όπως κι όταν προσπαθούν να μας δώσουν, αυτό που δεν μπορεί μόνο η εικόνα αφού αναφέρομαι στις σκέψεις & συναισθήματα, τα συναισθήματά τους με τις εκφράσεις τους, δίνοντας ο κάθε ηθοποιός τη δική του ερμηνεία κι απόδοση )
ΥΓ: Kryptiae , δες και κάτι σχετικό με βιβλία ( από :
http://westeros.gr/index.php/topic,10557.300.html )
Show Content
Spoiler
ΥΓ2 : (to me : )
Λες να σπάσω την παράδοση και να μην κάνω τροποποίηση (θα πανηγυρίσω ! ) ; Θα φανεί σε λίγο: