Threads: 0
Likes Given: 0
Περισσότερο ερώτηση, παρά εξομολόγηση.
Μόνο εγώ hypeάρω αλλά ταυτόχρονα εκνευρίζομαι πολλές φορές από την khaleesi ;
Ο λόγος που hypeάρω και με τρελαίνει είναι οι δράκοι της, αυτό το ξέρω σίγουρα.
Μπορεί να το βλέπω μόνο εγώ έτσι αλλά πολλές φορές, εκτός του ότι μου δίνει την εντύπωση πως αν δεν είχε μαζί της τον tyrion θα χε φάει τα μούτρα της ( ναι καλά αφού έχει δράκους duuh ) μου βγάζει και ένα συναίσθημα που μόνο η cersei μου είχε βγάλει ( και εξακολουθεί να το κάνει σε τεράστιο βαθμό ) αυτό το feeling που μισείς να την αγαπάς και αγαπάς να την μισείς ( ; )
Μαζί με τον Ιωάννη βέβαια κάτι μπορεί να γίνει.
Λάμψη θα το κάνουμε.
Threads: 1
Αν και ήρθα στο παρόν για να εξομολογηθώ θα το καθυστερήσω λίγο για να δώσω πρώτα ένα + στην [member=3005]summer[/member] για το
Quote:Δεν έχει και ένα emoticon να βαράει το κεφάλι του στον τοίχο!! Είναι όλα για ελαφριές περιπτώσεις.
(rofl) (rofl) (rofl)
Ας πάμε στην εξομολόγηση τώρα...
Εξομολογούμαι ότι έπεσα από τα σύννεφα όταν είδα στο trailer του επόμενου επεισοδίου ότι έρχεται το season finale γιατί είχα την βεβαιότητα ότι η 7η σεζόν έχει 8 επεισόδια και όχι 7!!! Τόοοοσο ζεν κατάσταση! Μήπως πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ;;;Πείτε μου σας παρακαλώ γιατί είμαι και σε επικίνδυνη ηλικία :o (giggle)
Fear cuts deeper than swords
Ο μόνος ερωτεύσιμος είναι ο Jamie. Δεν του κρατάω κακια πια για ότι έκανε στον Μπραν, τρόπο τινα τον ένωσε με το πεπρωμένο του. Καλά είναι πανάθλια δικαιολογία αλλά εξακολουθεί να είναι ερωτευσιμος. ?
Μετά από το τελευταίο επεισόδιο, φοβάμαι ότι οι διαρροές για τον 8ο κύκλο είναι μάλλον αληθινές.
Threads: 11
Δεν μου αρέσει καθολου, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ, το ζευγος Γιαννιός-Ντανιώ. Δε μου στεκεται ούτε σεναριογραφικά ούτε αισθητικά ουτε τιποτα. Και μόνο στη σκεψη οτι στην 8η σαιζον θα εχουμε σαπουνοπερα "αχ ειμαστε θεια και ανηψιος, αχ, αχ ), απλά σκεφτομαι να μην τη δω καν.
(think)
Promise me, Ned...
Threads: 17
Εξομολογούμαι ότι είδα το trailer για τη νέα σαιζόν, συγκινήθηκα λίγο, σας θυμήθηκα και άρχισα, μετά από
πολύ καιρό, να σας ξαναδιαβάζω.
Επίσης εξομολογούμαι ότι έχω έκφραση ευχάριστης έκπληξης στο πρόσωπο βλέποντας να παραμένει καρφιτσωμένο το παρόν νήμα.
Οι χαιρετισμοί μου σε όλους, ειδικά στους παλαιότερους.
Unbowed, Unbent, Unbroken