Threads: 9
Likes Given: 0
να φτιαξω δικο μου χαρακτηρα οχι.να ταυτισω τον ευαυτο μου με καποιον χαρακτηρα απο τον κοσμο του GOT ναι.ο χαρακτηρας ειναι ο κυριος που εχω για nickname :oops:
Chaos is a ladder.Many who try to climb it fail,never get to try again.The fall breaks them. And some are given a chance to climb but they refuse.They cling to the realm,or the gods,or love illusions.Only the ladder is real.The climb is all there is.
Threads: 29
Quote:να φτιαξω δικο μου χαρακτηρα οχι.να ταυτισω τον ευαυτο μου με καποιον χαρακτηρα απο τον κοσμο του GOT ναι.ο χαρακτηρας ειναι ο κυριος που εχω για nickname :oops:
Εγώ δεν μπορώ να πω πως έχω δικο μου χαρακτήρα. Αλλά τείνω προς αυτό που λέει ο Petyr.... ταυτίζομαι με χαρακτήρες και τους θεωρώ τον εαυό μου στο παιχνίδι. Ή τουλάχιστον πως θα ήθελα να ήμουν! Οπότε πρώτος έρχεται ο Βάρυς, Δεύτερος ο Μικροδάκτυλος κι τρίτος ο Τάιγουιν!
Dragons old and young, true and false, bright and dark. And you. A small man with a big shadow, snarling in the midst of it all.
Threads: 3
Quote:Πώς σας φαινεται?
βαλε μεσα εναν βιασμο , ενα νοθο παιδι , εναν ανεκπληρωτο ερωτα , εναν ακρωτηριασμο , μια κακοποιηση , κατι που να σε φερνει πιο κοντα σε Μαρτιν-ικο χαρακτηρα , και τοτε θα ταιριαζεις ακομα περισσοτερο στο ολο κονσεπτ του GoT. Καλη παντως η προσπαθεια που εκανες ως εδω
\"Power is a curious thing...
Power resides where men believe it resides;
It\'s a trick, a shadow on the wall, and a very small man can cast a very large shadow.\"
Threads: 2
Κοίτα, αν η κοπελιά είναι Άρρυν, τότε θα ταίριαζε να την είχες βάλει να παντρευόταν νωρίς νωρίς τον Ρομπ, για να έπαιρνε και τίποτα πολεμιστές από την κοιλάδα του Άρρυν. Γιατί η κοιλάδα δεν έχει πάρει καθόλου μέρος στον πόλεμο μέχρι στιγμής. Θα ήταν χρήσιμο να είχαν για συμμάχους τους Άρρυν, και επίσης ο Φρέυ δε θα πρότεινε στον Ρομπ να παντρευτεί κάποια κόρη του.
Απ\' όσο μου φαίνεται από τα λεγόμενά σου δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία, οπότε το αφήνω εδώ.
// Τι κάνεις σε ένα φόρουμ που θα μπορούσες να κάνεις τρελό σπόιλ στον εαυτό σου; Κρίμα θα ναι...
"Who are you, child?"
"No one."
Και σχετικά με το θέμα, πριν δω τη δεύτερη σεζόν, φανταζόμουν πως θα είναι αυτή που θα κλέψει την παρθενιά του Τζον Σνόου.
Μετά μπήκε η Ύγκριτ στο παιχνίδι και είναι τρομερή, οπότε δεν πρόλαβα να τη φανταστώ και πολύ.
"Who are you, child?"
"No one."
Threads: 29
Quote:// Τι κάνεις σε ένα φόρουμ που θα μπορούσες να κάνεις τρελό σπόιλ στον εαυτό σου; Κρίμα θα ναι...
Δεν υπάρχει τίποτα πιο φανταστικό από τον αυτοσποϊλεριασμό
Dragons old and young, true and false, bright and dark. And you. A small man with a big shadow, snarling in the midst of it all.
Quote:Δεν υπάρχει τίποτα πιο φανταστικό από τον αυτοσποϊλεριασμό
Κοπανάω τον εαυτό μου όποτε μου κάνω σπόιλ. Βέβαια τα περισσότερα μου τα έχουν κάνει άλλοι.
"Who are you, child?"
"No one."