Threads: 90
Likes Given: 0
Quote:ίσως δεν έχουν βάλει όλη την σκηνή στο yt...
Για να απαντήσω στο αρχικό σου post, εγώ θεωρώ τη σκηνή λίγο grose... Θεωρώ οτι υπήρχαν και αλλοι τρόποι να μας δείξουν οι παραγωγοί τον χαρακτήρα της Selyse...
Thumbs Down στους παραγωγούς για αυτή τη σκηνή...
agree για τους παραγωγους πηγαινε το Τι τους εφταιξε η καημενη και της το εκαναν αυτο?....
Quote:Ποιος είναι αυτός?
Έχει αναφερθεί στη σειρά κάτι που έχω χάσει?
[Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία οπότε δεν ζητώ spoilers ]
[/quote] ειναι χαρακτηρας στα βιβλια
Niemand ist eine größerer Feind als der seinem wohltäter gegenüber undankbare~Unknown.
Threads: 1
Σίγουρα έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου από τη Melisandre, δεν βλέπεις πώς έχει κάνει τον Stannis;
Εδώ η ίδια η Selysse του είπε \"Είναι καλό που πήγες μαζί της και χάρηκα!\", προσευχόταν στον Lord of Light κτλ... Είναι \"καμμένη\"! :mrgreen:
Αφού η γυναίκα του Khal λέγεται Khaleesi, δεν πρέπει και η γυναίκα του Stannis να λέγετε Stanneesi;
- Αλλουνού.
Quote:Εδώ η ίδια η Selysse του είπε \"Είναι καλό που πήγες μαζί της και χάρηκα!\", προσευχόταν στον Lord of Light κτλ... Είναι \"καμμένη\"! :mrgreen:
και γιαυτο δεν θεωρω οτι η σειρα συνδεεται με τα βιβλια. ολα τα εχουν αλλαξει.
Niemand ist eine größerer Feind als der seinem wohltäter gegenüber undankbare~Unknown.
Threads: 6
εμένα με χάλασε λίγο που η κόρη των Stannis-Selyse τραγουδάει τα στιχάκια του γελωτοποιού της, άρα δεν θα τον δούμε σαν χαρακτήρα στη σειρά προβλέπω...
Quote:εμένα με χάλασε λίγο που η κόρη των Stannis-Selyse τραγουδάει τα στιχάκια του γελωτοποιού της, άρα δεν θα τον δούμε σαν χαρακτήρα στη σειρά προβλέπω...
μεγαλο λαθος της παραγωγης αυτο
Threads: 29
Quote:εμένα με χάλασε λίγο που η κόρη των Stannis-Selyse τραγουδάει τα στιχάκια του γελωτοποιού της, άρα δεν θα τον δούμε σαν χαρακτήρα στη σειρά προβλέπω...
Δεν υπήρχε νομίζω σοβαρός λόγος να χαλάσουν λεφτά για τέτοιο χαρακτήρα!!
Dragons old and young, true and false, bright and dark. And you. A small man with a big shadow, snarling in the midst of it all.
Threads: 29
Quote:\"Alie Kladis\":1n5ni2qd Wrote:\"direwolf\":1n5ni2qd Wrote:εμένα με χάλασε λίγο που η κόρη των Stannis-Selyse τραγουδάει τα στιχάκια του γελωτοποιού της, άρα δεν θα τον δούμε σαν χαρακτήρα στη σειρά προβλέπω...
Δεν υπήρχε νομίζω σοβαρός λόγος να χαλάσουν λεφτά για τέτοιο χαρακτήρα!!
Διαφωνώ, θα μπορούσαν να έδειναν μια κωμική (η κωμικοτραγική) πινελιά στη σειρά.
Φαντάσου έναν τυπά με καπέλο γελωτοποιού να πηδάει εδώ και εκεί διπλά στον παγερό και σοβαρό στάνις και να του λέει αλλόκοτες προφητείες...
θα είχε πολύ γελιο νομίζω, κάτι που λείπει γενικά από τον 3ο κυκλο της σειράς...
..Ναι έχεις δίκιο! Αλλά, κόβουν χαρακτήρες πιο σημαντικούς! Οπότε όντως θα ήταν άχρηστη η εισαγωγή!... αν και έχουν ήδη παραξεφτιλίσει τον Στάννις! Ένας γελοτοποιός θα ήταν too much!
Dragons old and young, true and false, bright and dark. And you. A small man with a big shadow, snarling in the midst of it all.