Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aν επιζούσε στο τέλος μόνο ΕΝΑΣ χαρακτήρας.....
Ναι, σίγουρα, μαζί σου, απλά εγώ έλεγα ΑΝ επιζήσει στο τέλος να πάει εκεί που είπα!!! (χεχεχε σαρδόνιο!) :lol: :lol: :lol:
Unbowed, Unbent, Unbroken
Reply
Quote:Ναι, σίγουρα, μαζί σου, απλά εγώ έλεγα ΑΝ επιζήσει στο τέλος να πάει εκεί που είπα!!! (χεχεχε σαρδόνιο!) :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: καλό και αυτό. Πάντος μπορούμε να τα κάνουμε και τα δύο. Να ζήσει στο τέλος της ιστορίας αλλά πιο μετά στην ζωή του να τον θυσιάσουν στον Ρ\'λορ !! Tongue
Dragons old and young, true and false, bright and dark. And you. A small man with a big shadow, snarling in the midst of it all.
Reply
Από αυτά που διαβάζω, από ότι καταλαβαίνω είμαι ο μόνος που θέλω να πεθάνουν οι χαρακτήρες που συμπαθώ :lol:

Ελπίζω ο Τζέιμυ να πεθάνει με κάποιον ηρωικό τρόπο καθαρίζοντας το όνομα του... Ο Θήον να πεθάνει αφού πρώτα σώσει το Βασίλειο σαν Άζορ Αχάι, και ο Τζον πολύ απλά να πεθάνει από τις μαχαιριές...

Ο μοναδικός που θέλω πραγματικά να ζήσει μέχρι το τέλος, είναι ο Στάννις. Θέλω να καθίσει στον Σιδηρούν Θρόνο, με κάθε τίμημα!
Owner & Administrator
Reply
Kαι εγώ από τους τρεις beloved χαρακτήρες (Jon, Danny, Tyrion) μόνο ο κοντός :o θελω να επιζήσει...
Reply
Συμπέρασμα. George Raymond Richard Martin αν φας τον κοντό θα έρθουμε και θα σου φάμε το συκώτι με ρύζι.

Άντε να βάλουμε και τον Stannis μέσα γιατί αρέσει στον admin μας. :lol:
\"Needle was Robb and Bran and Rickon, her mother and her father, even Sansa. Needle was Winterfell\'s grey walls, and the laughter of its people. Needle was Jon Snow\'s smile.”
Reply
Quote:Συμπέρασμα. George Raymond Richard Martin αν φας τον κοντό θα έρθουμε και θα σου φάμε το συκώτι με ρύζι.

να προσθέσω και οτι για επιδόρπιο θα φάμε λεμονόπιτες!!! :lol: :lol: :lol:
Reply
Καλίσι και Τζον κάνουν παιδί και επιζεί αυτό! Τελική σκηνή αυτό καβάλα στους δράκους!!!!
Reply
Quote:
\"Arya Miles\":1u4po001 Wrote:Συμπέρασμα. George Raymond Richard Martin αν φας τον κοντό θα έρθουμε και θα σου φάμε το συκώτι με ρύζι.

να προσθέσω και οτι για επιδόρπιο θα φάμε λεμονόπιτες!!! :lol: :lol: :lol:

Γεγονός που θα φέρει την Σάνσα στο γεύμα αυτό Tongue Tongue ...όπου και αν βρίσκεται ακόμα και αν σκοτώνουν τον πατέρα της!
Dragons old and young, true and false, bright and dark. And you. A small man with a big shadow, snarling in the midst of it all.
Reply
Θα ζωντανέψω και θα τους ξεσκίσω όλους.
[Image: drogo-throat-rip-game-of-thrones.gif]
Reply
όταν ο ήλιος δύει στην ανατολή και ανατέλει στην δύση. όταν οι θάλλασες στερέψουν και τα βουνά τα πάρει ο άνεμος, σαν φύλλα. όταν η μήτρα της Νταινέρυς σκιρτίσει ξανά και γεννήσει παιδί ζωντανό.... τότε θα επιστρέψεις :lol: :lol:

Οπότε No... Tongue [Αν και θα το ήθελα, να ζεις!!]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 68 Guest(s)