18-06-2014, 02:33 PM
(18-06-2014, 02:15 PM)nirne link Wrote:O τρίτος δράκος της γυρίζει από δω κι από εκεί ελεύθερος κι ωραίος! ;D
Δεν έχει πάθει τίποτα πάντως, αν αυτή είναι η ερώτησή σου!
(18-06-2014, 02:24 PM)Fixxxer link Wrote:[quote author=isklikas link=topic=10392.msg12553#msg12553 date=1403100389]
Δε ξέρω μήπως αυτό ταίριαζε ως κομμάτι της γενικής συζητήσης για το "The Children", αλλά στο επεισόδιο 10, είδαμε την Καλήσι να δένει τους 2 δράκους της. Ο τρίτος τι απέγινε; Θα μου άρεσε άμα μου έλεγε κάποιος που έχει διαβάσει τα βιβλία, εκτός και άμα κάνει κάτι τεράστιο spoil.
Βασικα να πουμε οτι ειναι ο πρασινος δρακος (Rhaegal), ο λευκος δρακος (Viserion) και οχι πορτοκαλι και ο μαυρος δρακος (Drogon)...
O Drogon βρισκεται καπου και περιπλανιεται αλλα σε καποια φαση γυριζει στη Meereen παρακατω μπορω να σου πω αλλα δεν ξερω αν θεωρειται μεγαλο spoil...
Με καλύψατε και οι δύο, σας ευχαριστώ πολύ. Εντάξει δεν είναι και κανένα τεράστιο spoiler Στο μεταξύ αναρωτιόμουν άμα προλάβαινα να διαβάσω τα βιβλία προτού ξεκινήσει η σειρά, αλλά έχω ακούσει ότι μερικά παραείναι μεγάλα. Τι λέτε αξίζει; Είμαι φαν του να διαβάζω βιβλία απλά μήπως είναι αργά, μιας και έχω ήδη δει 4 σειρές;