Καλέ μου, Sunspear
Είδες το τέταρτο επεισόδιο της φετινής σεζόν; Αν όχι, πάρε βαθιά ανάσα πριν το δεις και ετοίμασε και καμιά βαλίτσα σιγά σιγά... Για το Τείχος λέω... Δεν θέλω να κάνω σπόιλερ, αλλά ίσως - ίσως - να πρέπει να σφίξεις λιγάκι και τα δόντια...
Θα έλεγα ότι στρώνουν το έδαφος για κάτι... :-X
Thank you, my lord!
Είδες το τέταρτο επεισόδιο της φετινής σεζόν; Αν όχι, πάρε βαθιά ανάσα πριν το δεις και ετοίμασε και καμιά βαλίτσα σιγά σιγά... Για το Τείχος λέω... Δεν θέλω να κάνω σπόιλερ, αλλά ίσως - ίσως - να πρέπει να σφίξεις λιγάκι και τα δόντια...
Θα έλεγα ότι στρώνουν το έδαφος για κάτι... :-X
(22-04-2015, 10:45 PM)sunspear link Wrote:@ my fair Lady nirne:
''Αυτό το πήρε άσχημα ο βασιλιάς γιατί ήταν σίγουρος ότι κάποιος κοντινός του άνθρωπος είχε ειδοποιήσει “αυτόν τον προδότη που δεν ήθελε να δείξει το πρόσωπό του”.
Το παραπάνω ακριβώς απόσπασμα από το The World μου έκανε το κλικ, αυτό που πόσταρες εσύ στο OP!!! Δεν ξέρω γιατί, απλά αυτό το λιγάκι-λιγουλάκι παραπάνω της παράνοιας του Mad King, ε, ήρθε και έδεσε το γλυκό. Δεν είναι το ακλόνητο αποδεικτικό στοιχείο, αλλά, σκέψου ότι ήταν αρκετό για να πέισει εμένα, τον μεγαλύτερο σκεπτικιστή και πολέμιο (της θεωρίας R + L = J) this side of Westeros ... !!!!
Thank you, my lord!