Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Η Απαγωγή της Λυάννα Σταρκ
Οχι, Sandor μου, εντός θεματος εισαι. Wink

Μολις φρεσκαρα τη μνημη μου οσον αφορα τον Παρη. Η απαγωγη της Ωραιας Ελενης θυμιζει την απαγωγη της Λυαννα, οπως και ο Ραιγκαρ θυμιζει Παρη.

Η Ήρα/Τάιγουν Λαννιστερ εδινε στον Ραιγκαρ πολιτικη δυναμη, εαν διαλεγε την Σέρσεϊ.
Η Αθηνά/Ντορν έδινε σταθεροτητα, εαν διαλεγε την Ελια. Και τη διαλεξε.
Η Αφροδίτη ομως εδωσε τον ερωτα, τη Λυαννα. Και την πατησε (Wink.

Το "μισώ" ητανε βαρύ. Δεν χωνευω τον Παρη. Διοτι ητανε θρασυδειλος. Πηρε την Ελενη και μετά αφηνε τον Εκτορα και τους υπολοιπους Τρωες να βγαζουν το φιδι απο την τρυπα. Σαν μονομαχος ητανε αδυναμος και δειλος. Θα μου πειτε, κι ο Ραιγκαρ δεν ητανε εξαφανισμενος επι ποσους μηνες με αλλους να βγαζουν τα φιδια απο τις τρυπες; Ναι. Εκει μου τον χαλαει ο Μαρτιν. Ωστοσο οταν τον φωναξαν πισω, μια χαρα ο Ραιγκαρ ανελαβε 40.000 στρατο και πολεμησε γενναια. Ουτε κλαψουρισε μπροστα στον Ρομπερτ, τον οποιο μαλιστα καταφερε να τραυματισει, πριν τραυματιστει θανασιμα ο ιδιος.

Τεσπα... Αυτο που θελω να πω ειναι οτι θα ηθελα ο Μαρτιν να μην ακολουθησει την περπατημενη του Τρωικου Πολεμου. Να ητανε άλλα τα κινητρα γενικά, όχι μια Ελένη, μια Λυαννα. Οχι ο ερωτοχτυπημενος Πριγκηπας που τους εγραψε ολους στις παλιες του μποτες για να τσιλιμπουρδιζει με ωραια νεαρά. Πολύ κλισέ. Θέλω κάτι άλλο να παιχτηκε.

Smile
Promise me, Ned...
Reply

Messages In This Thread
Απ: Η Απαγωγή της Λυάννα Σταρκ - by arwyn - 10-07-2015, 02:40 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)