28-07-2015, 07:33 PM
(28-07-2015, 06:43 PM)Alysanne Targaryen link Wrote: Πιθανές εξηγήσεις:
Ο Ραίγκαρ απήγαγε τη Λυάννα και τη βίαζε επί ένα χρόνο πριν πεθάνει. Ο Μπομπ έχει δίκαιο λοιπόν.
Ο Ραίγκαρ και η Λυάννα αποφάσισαν να το σκάσουν και μες τον τυφλό ερωτά τους δεν πολυσκέφτηκαν τις συνέπειες.
Ο Ραίγκαρ πλησίασε τη Λυάννα με σκοπό να αποκτήσει τρίτο παιδί, καθώς η γυναίκα του δεν μπορούσε πλέον να του δώσει άλλο μωρό.
Την πήρε για να την προστατεύσει από τον Αίρυς, που είχε μάθει για τον Ιππότη του Γελαστού Δέντρου.
Κατά τη γνώμη μου όλες είναι λίγο προβληματικές, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Κυκλοφορει άλλη μια:
Η Λυάννα το ειχε σκάσει μονη της εφιππη για να αποφυγει το γάμο με τον Ρομπερτ. Μερες ιππευε στο κρυο και κρυβοντας τα ιχνη της. Καποια στιγμη, το άλογό της αρχισε να αρρωσταινει, να πεθαινει. Καπου τότε συναντησε τον Ραιγκαρ, που πηγαινε για άλλο λόγο στο Βορρα. Εγω τωρα φανταζομαι οτι του ζητησε να μην την αναγκασει να γυρισει πισω, αλλά να τη συνοδεψει καπου με ασφαλεια. Και αυτος ενεδωσε. Και... Καπου καποιος ελαβε λαθος μηνυμα και εγινε ο χαμος.
Η Μελισανδρα ειναι που βλεπει στις φλογες ενα γκριζο κοριτσι πανω σε ενα αλογο που πεθαινει, να το σκαει απο τον κανονισμενο γαμο της. Σε καποια φαση (σορρυ, δεν εχω διαβασει τα βιβλια, απο αναλυση τα ξερω αυτα) νομιζει οτι το κοριτσι ειναι μια που τελωσπαντων συναντανε, αλλά αυτη δεν ειναι "γκριζα". Και ξερουμε πόσο περιεργα ειναι τα οραματα της Μελ και ποσα λαθη κανει. Μηπως εβλεπε τη Λυαννα;
Promise me, Ned...