Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Οι δίκες των βασιλισσών
Κατά το τέλος του ΟΧΤΔ, το Κινγκς Λαντινγκ ετοιμάζεται για τη δίκη της Μάργκαιρυ και αυτή της Σέρσεϊ. Η Μάργκαιρυ ζήτησε δικαστές να αποφασίσουν την αθωότητα της, ενώ η Σέρσεϊ θα χρησιμοποιήσει τον Ρόμπερτ Στρονγκ σε δίκη-μέσω-μονομαχίας.

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει;

Εγώ πιστεύω ότι η Σέρσεϊ που είναι ένοχη για ό,τι την κατηγορούν θα αποδειχτεί αθώα, και η Μάργκαιρυ, που είναι αθώα* θα κριθεί ένοχη. Και θα εκτελεστεί.

Δεν νομίζω ότι θα βγουν και οι δύο αθώες. Το ζήτημα "αυτό το Φρούριο δεν χωράει και τις δύο" δεν θα λυθεί αν αθωωθούν και οι δύο, και δεν πρόκειται να περάσουμε άλλο ένα βιβλίο με τη Σέρσεϊ να προσπαθεί να ξεφορτωθεί τη Μάργκαιρυ, θα ήταν ανόητο. Επίσης δεν πιστεύω να χάσει η Σέρσεϊ και να γλυτώσει η Μάργκαιρυ. Η Σέρσεϊ έχει πολλά ακόμα να κάνει (στέμματα-σάβανα, κάψιμο του Κινγκς Λάντινγκ (Wink, βάλονκαρ, κα) ενώ η Μάργκαιρυ δεν έχει πολλά να προσφέρει. Ο Κουάιμπερν είναι ο Φρανκενστάιν του Γουέστερος, το πιστεύω όταν λέει "κανείς δεν μπορεί να τον νικήσει [τον Ρόμπερτ Στρονγκ]" και δεν υποστηρίζω τη θεωρία που λέει ότι ο Σάντορ θα είναι ο πρωταθλητής της Πίστης.

*ναι, νομίζω ότι η Μάργκαιρυ ποτέ δεν απάτησε τον Τόμμεν, και σίγουρα είναι ακόμα παρθένα. Δεν είναι ανόητη σαν τη Σέρσεϊ να απατήσει το βασιλιά όταν μπορεί να χάσει το κεφάλι της γι' αυτό. Ο Παϊσέλ ομολόγησε ότι της έδωσε τσάι του φεγγαριού, αλλά δεν κατάφερε να πει στη Σέρσεϊ (που τον διέκοπτε) για ποιο λόγο το ζήτησε η Μάργκαιρυ. Πιστεύω ότι το ήθελε όχι για την ίδια, αλλά για την ξαδέλφη της την Έλινορ, η οποία είναι αρραβωνιασμένη, και λογικά πήγε με τον αρρβωνιαστικό (δεν θυμάμαι το όνομα) και ήθελε να ξεφορτωθεί τις ανεπιθύμητες συνέπειες. Όσο για τον παρθενικό της υμένα, η Μάργκαιρυ ιππεύει όλη την ώρα. Δεν είναι απόδειξη αυτό.

Σκέψεις;
She was his most trusted counsellor and his right hand
Reply

Messages In This Thread
Οι δίκες των βασιλισσών - by Alyssane - 30-07-2015, 04:49 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)