Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σχολιασμός εξώφυλλων
Quote:  αναρωτιεμαι γιατι στο 3ο βιβλιο και οι δυο τομοι να εχουν εξωφυλλα που το ενα ειναι συνεχεια του αλλου. 

Μετά τη φωτο που έδειξε η  Alysanne Targaryen , η οποία με "φώτισε",  πλέον έχει νόημα,  αφού τα δυο βιβλία είναι  ένα, αλλά χωρισμένα σε δυο.
Οκ, θα μπορούσε να βάλει δυο διαφορετικές εικόνες,  αλλά και οι δυο εικόνες για μένα είναι εξαιρετικές .
Όπως και η εικόνα στο "Βορα Ορνίων", που δεν ξέρω το λόγο αλλά (για μένα) "τραβάει" .  Μετά την ολόκληρη εικονα που προβλήθηκε εδώ  και δείχνει στα καπούλια του αλόγου το θυρεό με τα λιοντάρια * , νομίζω  ότι λύθηκε κι αυτό, δηλ. είναι ο Τζέιμι (απλώς στη χρόνο αυτού του βιβλίου είναι με κομμένο χέρι,  αλλά ίσως  άρεσε η εικόνα -εμένα πάρα πολύ -  και έβαλαν αυτήν  είτε από παραδρομη ειτε  επειδή  αυτήν βρήκαν πρόχειρα  ως η καλύτερη του Τζέιμι - αλήθεια, με συγχωρείτε που βαριέμαι να ψάχνω  και απευθύνω ερωτήσεις - το βιβλίο αυτό μάλλον πρέπει να γράφηκε πριν βγει στην Tv και γίνει ευρέως γνωστο το ASOIAF,  είναι έτσι ;  )
Επίσης για το πρώτο βιβλίο και εξώφυλλο:  είναι  "η φωτογραφία" αυτη με το Νεντ,  αλλά τελικά θα προτιμούσα  μια ζωγραφιά  τύπου "Θύελα από Ατσάλι" και "Βορά Ορνίων".
Η γνώμη μου  για τα δυο του "Χορού των Δράκων"  είναι απ' τις χειρότερες.

από Τροποποίηση:
Ξέχασα να ρωτήσω  για τις δυο παραπάνω  άγνωστες για μένα,  είναι εξώφυλλα στο 1ο και 2ο ;

(Ξέχασα και τον αστερίσκο που έβαλα στο κανονικό) * μόλις είδα το θυρεό με τα λιοντάρια, έτρξα αμέσως στο βιβλίο (μου)  κι είδα ότι όντως φαίνεται, αλλά όχι τόσο καθαρά ,  γιατί κάπου από κει ξεκινάνε τα γράμματα του συγγραφέα    και πάντα επικεντρωνόμουν γύρω απ' τον άνθρωπο (έτσι δεν το είχα προσέξει).
A hound will die for you
  but never lie to you
Reply

Messages In This Thread
Απ: Σχολιασμός εξώφυλλων - by SANDOR CLEGANE - 12-09-2015, 07:45 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)