16-10-2015, 06:33 PM
(This post was last modified: 16-10-2015, 06:39 PM by SANDOR CLEGANE.)
- Πάρα πολλές φορές στα γραφόμενά σου, [member=194]nirne[/member] , είναι σα να μου διαβάζεις τις σκέψεις μου και τις εκφράζεις ή αλλιώς σα να βλέπω τον εαυτό μου σε άλλο πρόσωπο και σώμα!
Έτσι και τώρα :
- Για :
Αν όντως το έκαναν αυτό "άλλοι" , σίγουρα ήταν μια υπερβολική υπερβολή για να υποστηρίξουν τα επιχειρήματά τους.
[member=396]arwyn[/member], για
με το πρόσωπο ανέκφραστο (εγώ), γιατί είμαι τόσο κουρασμένος , που γέλασα εγκεφαλικά!!! ( "γηράσκω αεί διδασκόμενος", μερικά πράγματα σε εκπλήσουν όταν σου συμβαίνουν για πρώτη φορά, έτσι τώρα κι εγώ )
Έτσι και τώρα :
Quote: Ο έρωτας για μένα ... επειδή απλά ήταν άνθρωπος και αγάπησε πολύΣυμφωνώ επίσης και για :
Quote: Το μόνο πρόβλημα για μένα θα είναι ότι η ιστορία δεν θα είναι τόσο ενδιαφέρουσα, αν το όλο κίνητρο ήταν απλά και μόνο ο έρωτας.αλλά μόνο απ' τη μεριά του τι θα ήθελα εγώ , δηλ. υποκειμενικά για την πάρτι μου. Γιατί για τους απέξω η οποιαδήποτε "ιστορία" λόγω έρωτος είναι μπανάλ και πολλές φορές αδικαιολόγητη ή και αδιάφορη, αλλά για τον παθόντα (ερωτευμένο) είναι ο κόσμος όλος ...
- Για :
Quote: Ούτε πρόκειται γι' αυτό το λόγο να τον βάλω ίσα κι όμοια με τον Ράμσεϊ και το Βουνό, όπως κάνουν άλλοι...Εδώ, εξεπλάγην!! Πώς είναι δυνατόν; Ουτε ο Ρόμπερτ Μπαράθυον δε θα το είχε διανοηθεί αυτό...
Αν όντως το έκαναν αυτό "άλλοι" , σίγουρα ήταν μια υπερβολική υπερβολή για να υποστηρίξουν τα επιχειρήματά τους.
[member=396]arwyn[/member], για
Quote: ατυχο-βλαμμενο.:
με το πρόσωπο ανέκφραστο (εγώ), γιατί είμαι τόσο κουρασμένος , που γέλασα εγκεφαλικά!!! ( "γηράσκω αεί διδασκόμενος", μερικά πράγματα σε εκπλήσουν όταν σου συμβαίνουν για πρώτη φορά, έτσι τώρα κι εγώ )
A hound will die for you
but never lie to you
but never lie to you