Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Αγαπημένη πανοπλία
(19-05-2016, 11:50 AM)SANDOR CLEGANE link Wrote: [member=3008]WardenOfTheNorth1[/member]  (βλέπω μόλις τώρα  ότι υπάρχει :  " WardenOfTheNorth "  ,  " WardenOfTheNorth5 "  .  Είσαι ο ίδιος ; ) ,
+ για το μεράκι σου  και παρόλο  που έβλεπα κάθε φορά καποιες διαφορές στις πανοπλίες  ποτέ μου δεν σκέφτηκα να ψάξω αν όντως κάθε οίκος είχε διαφοετικές. Φυσικά έβλεπα τα κράνη πχ Λάννιστερ, Βορειών, Στάνις,  αλλά υπέθετα ότι οι άλλοι λίγο πολύ θα ήταν ίδια.  Κι όμως ,  να μια ωραία λεπτομέρεια πυ δεν πρόσεξα ποτέ.
Πριν δω τις πανοπλίες που μας έχεις αναρτήσει (σ' ευχαριστούμε) ,  θα έβαζα με τη μία  "Λάννιστερ"  γιατί με εντυπωσίαζε το κράνος τους,  κάτι το ιδιόμορφο  και διαφορετικό απ' τα άλλα, 
αλλά βλέποντας τα όλα,
ψηφίζω * των 'Άρυν",  χωρίς να φαίνονται καθαρά οι λεπτομέρειες,  αλλά μ' αρέσει το σχήμα απ' τα κράνη τους.

Απ'τον πρώτο κύκλο που είδαμε,  βλέπουμε την Άρυα να "παίζει"  μ' ένα χοντροκομμένο κρανος Βορείων.  Δεν συμπάθησα την κοψιά τους,  όπως και του Στάνις  που μου θυμίζει μεταλλικό καπέλο Τζόκεΐ .

* αν έμπαινε στην ψηφοφορία  αυτή που μας δείχνει η Σιέρα,  των Τζέιμι και Μπάρισταν  ( τα κράνη  δε μ' αρέσουν ,  αλλά έτσι κι αλλιώς πότε είδαμε τον Τζέιμι και Μπάρισταν με κράνη ;  )  θα ήταν χωρίς αμφιβολία η πρώτη μου προτίμηση
Ήταν το αρχικό μου account αλλά δεν θυμάμαι τι έγινε...Μάλλον ξέχασα τον κωδικό
Των Lannister και της Βασιλικής φρουράς είναι ποιο εντυπωσιακές αλλά μου αρέσουν περισσότερο των Stark....Ίσως να επειδή είναι ο αγαπημένος μου οίκος 

"Προσπαθούσα να κερδίσω το θρόνο για να σώσω το βασίλειο, όταν θα έπρεπε να σώσω το βασίλειο για να κερδίσω το θρόνο."
Reply

Messages In This Thread
Απ: Αγαπημένη πανοπλία - by WardenOfTheNorth1 - 19-05-2016, 08:01 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)