Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Η Απαγωγή της Λυάννα Σταρκ
Αν και δεν είμαι Fan του Rhaegar μου αρέσει αυτή η θεωρία...Και εγώ θα το προτιμούσα έτσι από το να γινόταν κάτι από τα παραπάνω

Ο Rhaegar είναι από τους ποιο μυστήριους χαρακτήρες

Επίσης αν ισχύει τότε δεν ευθύνεται αυτός για τον πόλεμο(βασικά ευθύνεται αλλά δεν το έκανε από προσωπικό συμφέρον)

Αυτό που με προβληματίζει είναι αυτό που είπε για το ότι ο Δράκος πρέπει να έχει 3 κεφάλια...Αν πίστευε την θεωρία δεν έπρεπε να ψάχνει για το 3ο κεφάλι?...Από όσο ξέρω δεν γνωρίζουμε περισσότερα για τον Rhaegar...Μπορεί να νόμιζε ότι το 3ο κεφάλι θα ήταν ο Viserys ή να του είπε κάποια ιέρεια για την γέννηση της Daenerys(τρελό το ξέρω αλλά γιατί όχι)

Κατά την γνώμη μου θα προτιμούσα ο Jon να μην είναι ένα από αυτά και να είναι πρωταθλητής του Μεγάλου Άλλου (χωρίς να σημαίνει ότι οι Άλλοι είναι οι κακοί)

Σαν ιστορία ακούγεται ωραία...Να την "απήγαγε" για να την σώσει και να ξεκίνησε πόλεμος από κακή συνεννόηση και στην πορεία να την ερωτεύτηκε 

edit: διορθώθηκε ο κώδικας και διαγράφηκε η διπλή ανάρτηση - mod
"Προσπαθούσα να κερδίσω το θρόνο για να σώσω το βασίλειο, όταν θα έπρεπε να σώσω το βασίλειο για να κερδίσω το θρόνο."
Reply

Messages In This Thread
Απ: Η Απαγωγή της Λυάννα Σταρκ - by WardenOfTheNorth1 - 27-05-2016, 12:00 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 13 Guest(s)