07-08-2017, 01:41 PM
Το επεισοδιο μου φανηκε επικο. το ευχαριστηθηκα οσο λίγα κ ας ειχε μικρη διαρκεια!
Περισσοτερο φυσικα μου αρεσε η τελικη μάχη (καπου στα μετέωρα

Εγραψε επισης η σκηνη Τζον - Ντανυ στη σπηλιά, με την Ντανυ να τον φέρνει ακριβώς στο ιδιο δίλημμα που εφερε παλιότερα ο Τζον τον Μανς. Θυμαμαι ο Μανς τοτε του είχε πεί κατι τύπου "αν δεν μπορεις να καταλαβεις γιατί δεν γονατίζω, δεν υπάρχε λόγος να στο εξηγήσω."
Προφανώς ο Τζον τώρα καταλαβαίνει τα λόγια του Μανς οταν αρνηθηκε να γονατίσει στον Σταννις ωστε να εξασφαλίσει τον λαο του.
Πάντως φαινεται η Ντανυ να τον υπολογίζει μιας και αργότερα ζήτησε τη γνώμη του για το τι πρέπει να κανει.
Η σκηνη Μπριεν - Αρυα μου φανηκε λιγο υπερβολική, είπαμε εισαι καλη ρε Αρυα , αλλα ΤΟΣΟ?! Παντως μ αρεσε. Ωστοσο μπερδευομαι καπως με την στάση Σανσα και Μιικροδακτυλου. Τι φαση, η Σανσα ξενερωνει με την Αρυα? Γιατι?
Και κατι άλλο: Ο τρόπος που μαχεται η Αρυα μου θυμίζει καπως το στυλ μάχης του Ομπερυν. Ευέλικτη, μικρόσομη,αποφευγει το ξίφος του αντιπαλου με απαλες κινησεις, είναι σχεδον χορος η μαχη, και είναι ακριβής. Το σκεφτηκε και κανεις αλλος αυτο, η είναι ιδεα μου?
Αργότερα η σκηνη με τη Μισαντευ- Τζον και Νταβος, εχει εκπληκτικη πορεια κατα τη γνωμη μου, γιατι:
-Ξεκινάει με τον Νταβος να ψηνει το Τζον για την ξανθιά "καλο το γκομενακι ε?! Αντε κανε κατι!
-Βρισκουν τη Μισαντευ οπου αυτη μαθαινει οτι ο Τζον ειναι μπασταρδος και ειναι σαν να του λεει "νταξει κλαιν μαιν φιλε, στο νααθ δεν παντρευονται καν" και
- μετα γινεται ο παραλληλισμος των βασιλιαδων Τζον-Ντανυ, αφου και τους δυο ο λαος τους τους διαλεξε επειδη πιστευει σ αυτους, κι οχι λογω δικαιωματος σε θρονο απαραιτητα.
Το γαματο βεβαια είναι(κ αυτο ειναι που κανει σ εμενα τον Τζον φυσικα πιο σπουδαιο απο την Ντανυ), οτι τον Τζον δεν του καιγεται καρφι για το να ναι βασιλιάς καν! Ενω η αλλη εχει λυσσαξει "BEND THE KNEE" και "bend the knee"
Αν ημουν ο Τυριον θα της έλεγα με το γνωστο στυλακι"καποιος καποτε είπε οτι αυτος που φωναζει συνεχεια είμαι βασιλιάς, δεν είναι πραγματικος βασιλιάς" ) :p
Παίδες, αυτο που δεν καταλαβα με σιγουρια ειναι τι απεγιναν τα λαφυρα...Τελικα ολο το χρυσαφι και τα ρεστα είναι ηδη στα χερια της Σερσει? Τι παιζει μ αυτο? Αν καταλαβε κανεις, αν μ πει πλζ..