Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Top 5 χαρακτήρων από GoT
Tywin Lannister,
Τα είπες τέλεια πιστεύω... Στο μόνο που διαφωνώ είναι σχετικά με τον Μελανιχθύ. Δεν φοβήθηκε να πολεμήσει μαζί του.. Απλά όπως είπε (μέσες άκρες):
\"Το μόνο που θα κερδίσω από μια μονομαχία μαζί σου Βασιλοκτόνε, είναι η ευχαρίστηση ότι θα σε σκοτώσω... Δεν σκοπεύω να πάρω για αυτό, κανένα ρίσκο... Όσον μικρό κι αν είναι!\"
Παρεπιπτόντως το συγκεκριμένο κεφάλαιο στο \"Βορά ορνίων\" αν θυμάμαι καλά (μπορεί και \"Θύελλα από ατσάλι\") είναι το αγαπημένο μου από όλα τα βιβλία! Τα καλύτερα σημεία:

\"-Πριν φύγεις είχες ορκιστεί στην ανιψιά μου να γυρίσεις πίσω με τις κόρες της... Που είναι τα κορίτσια? Δεν τα βλέπω...\"

\"-Και με εμένα τι σκοπεύεις να κάνεις? Θα με περιφέρεις σαν λάφυρο στο King\'s Landing και μετά θα με αποκεφαλίσεις σαν το Ned Stark?
-Θα σου προσφέρω την ευκαιρία να φορέσεις τα μαύρα. Στο Τοίχος είναι Άρχοντας-Διοικητής ο μπάσταρδος του Ned Stark από ότι άκουσα.
-Φρόντισε και για αυτό ο πατέρας σου? Η ανιψιά μου δεν εμπιστεύτηκε ποτέ το αγόρι όπως και τον Theon Greyjoy.. Μάλλον είχε δίκιο και για τους δυο..\"

\"-Γιατί να μην το κάνουμε αλλιώς??? Εσύ και εγώ Βασιλοκτόνε..
-Έχω δώσει όρκο στην αρχόντισσα Katlyn ότι δεν θα πολεμήσω ποτέ ξανά εναντίον Stark ή Tally!
-Πολύ βολικός όρκος Sir!
-Με αποκαλείς δειλό Sir???
-Όχι! Σε αποκαλώ ανάπηρο... Ξέρουμε πολύ καλά και οι δυο πως με αυτό εκεί δεν μπορείς να πολεμήσεις Βασιλοκτόνε!\"

Και το τελευταίο..
\"-Τελοσπάντων, υπάρχει κάτι με το οποίο θα διαπραγματευόσουν?
-Με σένα τίποτα!
-Τότε γιατί ήρθες εδώ να συζητήσεις μαζί μου?
-Μια πολιορκία είναι πολύ βαρετή υπόθεση Βασιλοκτόνε... Ήρθα για να ακούσω τις δικαιολογίες σου για τις τελευταίες αισχρότητές σας... Αλλά ήταν κατώτερες από ότι περίμενα.. Είσαι πάντα μια απογοήτευση Βασιλοκτόνε...\"
Και απλα γυρίζει και φεύγει!!!
Reply

Messages In This Thread
Top 5 χαρακτήρων από GoT - by nirne - 11-04-2013, 10:56 AM
Top 5 χαρακτήρων από GoT - by winter sun - 12-04-2013, 07:24 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)