29-04-2013, 07:55 PM
Quote:οντως μπορει να διαφωνουμε παρα πολυ σε μερικα θεματα.αλλα πραγματικα ζηλευω τις γνωσεις σου για τον κοσμο του Μαρτιν..\"Sunspear\":3lr9hi8i Wrote:αν έχεις όρεξη...Είναι ευχαρίστηση μου να *μεταδίδω* την γνώση. Seriously tho μπορεί να είμαι ξεροκέφαλη σε αυτά που πιστεύω αλλά μου αρέσει να συζητάω.
Λοιπόν έχουμε δει ότι ο Varys έβαζε λόγια στον Aerys για τον Rhaegar. Μετά βλέπουμε να συνωμοτεί με τον Illyrio για να πεθάνει η Dany. Γιατί? Γιατί είναι Blackfyre κ αδελφός της Serra της δεύτερης γυναικάς του Illyrio παΐδι των οποίων είναι ο FAegon. Άλλωστε η Golden Company φτιάχτηκε από τους Blackfyre (\"Some contracts are written in blood\") και ο JonCon πηρέ τον FAegon όταν το παΐδι ήταν 5-6 χρονών όποτε δεν ξέρει την αλήθεια. Μην ξεχνάμε ότι στον επίλογο με τον Kevan ο Varys δεν λέει ούτε μια φορά ότι ο FAegon είναι γιος του Rhaegar αλλά λέει ότι γεννήθηκε για να γίνει βασιλιάς.
Chaos is a ladder.Many who try to climb it fail,never get to try again.The fall breaks them. And some are given a chance to climb but they refuse.They cling to the realm,or the gods,or love illusions.Only the ladder is real.The climb is all there is.