21-05-2013, 02:37 PM
Quote:Όσο για το άλλο που λες, δε νομίζω ότι το θέμα είναι ότι οι αναγνώστες θέλουν τρελά να γίνει έτσι και γι\' αυτό εμμένουν σ\' αυτή τη θεωρία. Είναι, πιστεύω, ότι οι ενδείξεις μέσα στα βιβλία τους έχουν κάνει να επιμένουν τόσο πολύ ότι έτσι θα συμβεί.
Υπάρχουν και αναγνώστες όπου παίρνουν την υπόθεση R+L = J πολύ πιο \'\'προσωπικά\'\', (οχι σε αυτό το Forum. Σε άλλα forums, και να μην αναφέρω και το YouTube, όπου γίνεται πραγματικός πόλεμος...) Ενπάσει περιπτώση, νομίζω οτι κανείς δεν είναι συναισθηματικά αποστασιοποιημένος από την υπόθεση \'\'μητέρα του Jon\'\', και όλοι μας θέλουμε να συμβεί είτε το ένα, είτε το αλλο...Διότι, στην τελική μιλάμε για τον Jon Snow, έναν χαρακτήρα που όλοι μας λατρεύουμε...
Quote:Στην τελική, όποιος Τζον και να \"βγει\" μέσα από την πορεία της ζωής του και την εξέλιξή του σαν χαρακτήρας μέσα στα βιβλία (όποιου γιος και να αποκαλυφθεί ότι είναι), είναι ο Τζον που θέλει ο Μάρτιν και εμείς θα τον δεχτούμε όπως και να\' χει. Αυτό το λέω σαν απάντηση σ\' αυτό που έγραψες: \"ο Jon Snow είναι ένας από τους αγαπημένους μου ήρωες... τον Jon Sand (ή Τargaryen) δεν τον ξέρω... και νομίζω οτι ούτε ο ίδιος ο Jon θα ήθελε να τον ξέρει...\"
Και εγώ θα τον δεχτώ, απλά αν είναι Jon Sand (ή Τargaryen) εγώ προσωπικά θα ρίχνω \'\'καντήλια\'\' στον GRRM που ταλαιπωρεί τον Jon σε τέτοιο βαθμό... όπως επίσης, αν σύμβεί [spoiler=Spoiler:1dm5o52w]τελικά να πεθάνει ο Jon από τις μαχαιριές των Αδελφων του...μόνο που εκεί θα στείλω και e-mail διαμαρτυρίας στον Georgy boy...[/spoiler:1dm5o52w]
Unbowed, Unbent, Unbroken