Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight
#1
Όπως φαίνεται εδώ και εδώ έχει πάρει πράσινο φως για ολόκληρη σεζόν (πιθανότατα 6 επεισοδίων σύμφωνα με τον G.R.R. Martin και όχι μόνο για πιλοτικό επεισόδιο) η σειρά Περιπλανώμενος Ιππότης που εκτυλίσσεται 100 χρόνια πριν το Game of Thrones...
[-] The following 1 user Likes libarchiv's post:
  • nirne
Reply
#2
Πραγματικά, υπέροχα νέα! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, @libarchiv .

Οι ιστορίες του Ντανκ και Εγκ ομολογώ ότι μου αρέσουν εξίσου με τα βιβλία του Ασιοιαφ! Για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Και γι' αυτό πέταξα από τη χαρά μου όταν έμαθα ότι το ΗΒΟ έχει δώσει το πράσινο φως για την πρώτη σεζόν της σειράς!

Περισσότερες πληροφορίες μπορούμε να μάθουμε από το not a blog του Μάρτιν (το λινκ το δίνει από πάνω ο libarchiv ).
Για όσους όμως δε γνωρίζουν καλά αγγλικά θα πω εδώ με λίγα λόγια τι περιέχει η ανάρτηση του Μάρτιν:

Ο συγγραφέας μας πληροφορεί ότι η σειρά, όσο δουλεύεται, θα ονομάζεται A KNIGHT OF THE SEVEN KINGDOMS: THE HEDGE KNIGHT (Ο Ιππότης των Επτά Βασιλείων: Ο Περιπλανώμενος Ιππότης) και η πρώτη σεζόν θα περιλαμβάνει τα γεγονότα του πρώτου από τα τρία διηγήματα που αφορούν τον Ντανκ και Εγκ, δηλαδή το διήγημα Ο Περιπλανώμενος Ιππότης. Τα άλλα δύο είναι Το Ορκισμένο Σπαθί και Ο Μυστηριώδης Ιππότης. Και τα τρία περιλαμβάνονται στη συλλογή A Knight of the Seven Kingdoms.

Στη συνέχεια μας λέει ότι το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου έχει ήδη γραφτεί και το βρίσκει υπέροχο. Γράφτηκε από τον Ira Parker, που ανήκε στους σεναριογράφους του HOUSE OF THE DRAGON και έγραψε το τέταρτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν "Βασιλιάς της Στενής Θάλασσας". Ο Ryan Condal θα είναι κι εδώ παραγωγός όπως και ο Μάρτιν ο ίδιος!

Παρακάτω μας λέει ότι δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα αλλά έχει συσταθεί μια μικρή μα πάρα πολύ ταλαντούχα συγγραφική ομάδα που δουλεύει ήδη το σενάριο. Ο στόχος, μας λέει, είναι να κάνουν πιστές διασκευές των ιστοριών αυτών στην οθόνη.

Αν ο Περιπλανώμενος Ιππότης στεφθεί με επιτυχία, όπως ελπίζει ο Μάρτιν και οι άλλοι συντελεστές, ευελπιστούν να διασκευάσουν στη συνέχεια το Ορκισμένο Σπαθί και τον Μυστηριώδη Ιππότη. Κι έπειτα... θα πρέπει να γράψει και τα υπόλοιπα διηγήματα του Ντανκ και Εγκ για να τελειώσει την ιστορία!

Στο τέλος, μας ενημερώνει κι ότι η σειρά Δέκα Χιλιάδες Πλοία (Ten Thousand Ships) και Το Φίδι της Θάλασσας (The Sea Snake) δεν έχουν απορριφθεί από το ΗΒΟ, όπως ακούστηκε, αλλά βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

Το ξαναλέω: Υπέροχα νέα!

[Image: 61nLLByF1zS.jpg]

[Image: 618RfZlGg5S._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg]

[Image: 9782818708125-001-T.jpeg]
[Image: tumblr_o93djqxP231rg4myfo1_500.gif]
[-] The following 1 user Likes nirne's post:
  • libarchiv
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)