Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Φήμες/Νέα/Εικασίες για την 7η Σεζόν [πιθανά σπόιλερς]
#1
Στο παρόν θρεντ μπορούμε να αναρτούμε ό, τι φήμη, πληροφορία ή είδηση υπάρχει για τον έβδομο κύκλο της σειράς, όπως και κάθε εικασία που μπορούμε να κάνουμε γι' αυτόν.

Όποιος δεν επιθυμεί να γνωρίζει τι ενδεχομένως να συμβεί στην επόμενη σεζόν, παρακαλείται να μην διαβάσει το θρεντ, δεδομένου ότι θα υπάρχουν συνεντεύξεις, βίντεο κλπ που ίσως αποκαλύπτουν πτυχές της ιστορίας.


([member=194]nirne[/member] το πήρα copy paste από το αντίστοιχο θρεντ για την έκτη σεζόν που είχες δημιουργήσει. Περίμενα μήπως το φτιάξετε εσείς αλλά βρήκα κάτι που μου άρεσε και ήθελα να το αναρτήσω...Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα  (angel))
Fear cuts deeper than swords
Reply
#2
Η παραγωγή έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τις προετοιμασίες για την έβδομη σεζόν. Εντυπωσιάστηκα!  (bow) Δεν είχα σκεφτεί ποτέ το μέγεθος της προετοιμασίας που απαιτεί μια σειρά τέτοιου μεγέθους, τις λεπτομέρειες που είναι απαραίτητες για να αποδοθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή πιστότητα ο κόσμος που περιγράφει ο Μάρτιν στα βιβλία του. Ωραία είναι να λες/γράφεις πχ για τα σκαλίσματα του ποτηριού που έπινε το κρασί της η Σέρσεϊ για φαντάσου όμως αυτό να πρέπει να ζωντανέψει, να πρέπει να γίνει εικόνα, αντικείμενο χειροπιαστό...

https://youtu.be/pjue5j1JRaA
Fear cuts deeper than swords
Reply
#3
(25-07-2016, 12:44 PM)Sword of the morning link Wrote: ([member=194]nirne[/member] το πήρα copy paste από το αντίστοιχο θρεντ για την έκτη σεζόν που είχες δημιουργήσει. Περίμενα μήπως το φτιάξετε εσείς αλλά βρήκα κάτι που μου άρεσε και ήθελα να το αναρτήσω...Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα  (angel))

Κανένα απολύτως πρόβλημα! Αντίθετα, χαίρομαι πολύ που το έκανες!  (bow)
[Image: tumblr_o93djqxP231rg4myfo1_500.gif]
Reply
#4
[member=3323]Sword of the morning[/member] ,
χαίρομαι που με πρόλαβες για το συγκεκριμένο  βιντεάκι,  είχα σκοπό να το βάλω στο "Περί ανέμων ... "  αλλά τελικά έβαλα άλλο (αυτό με το cast)  .  Και λέω ότι χαίρομαι διότι άνοιξες ένα νέο τόπικ.
Αυτά που έχω ακούσει ,  με τα μάτια μου,  είναι ότι του χρόνου η σειρά θα έχει 7 επεισόδια  κι ότι θα ξεκινήσει να παίζεται  το καλοκαίρι κι όχι την άνοιξη,  αλλά νομίζω ότι είναι γνωστά.
A hound will die for you
  but never lie to you
Reply
#5
Και ναι, έχουμε νέα από το κάστινγκ της έβδομης σεζόν! Η σειρά αναζητάει μια σειρά από ηθοποιούς για τους παρακάτω ρόλους:

Στρατηγός, η ηλικία του κυμαίνεται από τα 40 μέχρι τα 55. Είναι ένας ανώτερος αξιωματικός του στρατού και ψάχνουν για έναν λευκό ηθοποιό που έχει την Βρετανική  RP προφορά. Ο ηθοποιός θα χρειαστεί για την εβδομάδα της 6ης Σεπτεμβρίου.

Ιερέας, στα 60 του. Είναι ένας αξιοσέβαστος ιερέας με κύρος και ηθικό βάρος. Η σειρά αναζητά έναν λευκό ηθοποιό, που χρησιμοποιεί RP προφορά, με χαρακτηριστικό πρόσωπο γι’ αυτό το ρόλο. Είναι προγραμματισμένος για μια εβδομάδα γυρισμάτων, ξεκινώντας από τις 22 του Σεπτέμβρη.

Πολεμιστής, από 35 μέχρι 45. Ο χαρακτήρας είναι ένας σκληροτράχηλος στην εμφάνιση ρωμαλαίος άντρας που επιτίθεται σαν πιτ μπουλ και ο ηθοποιός πρέπει να έχει ιδιαίτερες ικανότητες  να μάχεται. Έχει επίσης  «υπολογίσιμη» έκταση διαλόγου. Περιγράφεται ως  «εξαιρετικός ρόλος για έναν ηθοποιό πρώτης τάξεως». Βοηθητικά στοιχεία στην περιγραφή; Ξέρουμε ότι δεν είναι Ντοθράκι αφού ο ηθοποιός για το ρόλο πρέπει να είναι λευκός και ζητούν ουδέτερη και όχι  καθωσπρέπει αγγλική προφορά. Αυτός ο ρόλος είναι επί του παρόντος προγραμματισμένος να κάνει γυρίσματα μέσα στον Οκτώβρη.

Φρουρός Πύλης, από 20 μέχρι 30. Ο χαρακτήρας περιγράφεται ως ένα «Σίγουρο για τον εαυτό του, εκφραστικό, ντόμπρο Βόρειο παλικάρι με μια σπουδαία φυσιογνωμία για να παίξει σε μια εξαιρετική σειρά σκηνών». Ψάχνουν κάποιον με οξύνοια,  timing  και ελκυστικότητα. Είναι προγραμματισμένο αυτή τη στιγμή να κάνει γυρίσματα ανάμεσα στα μέσα του Οκτώβρη και στα μέσα του Νοέμβρη.

Φρουρός της Πόλης, στα 30 του. Η σειρά ψάχνει για έναν φρουρό της Πόλης που σταματά ένα ύποπτο τύπο κατά τη  νυχτερινή του περίπολο. Απαιτούν RP προφορά γι’ αυτό το ρόλο. Είναι κανονισμένο να κάνει γυρίσματα για μια εβδομάδα στα μέσα του Οκτώβρη.

Έμπορος, στα 40 του. Ο έμπορος εμφανίζεται σε ένα πανδοχείο ένα  απόγευμα που έχει πέσει πολλή δουλειά. Αναζητούν έναν καρατερίστα ηθοποιό, για έναν ασυναγώνιστο ρόλο. Η εμφάνισή του δεν προσδιορίζεται καθώς και η εθνικότητα/φυλή του. Αυτός ο ρόλος θα γυριστεί την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Όμορφη Κυρία. Η σειρά αναζητά μια ελκυστική νεαρή εταίρα που δεν φοβάται να πει τη γνώμη της. Περιγράφεται ως «καλός ομιλών ρόλος» και σημειώνει ότι απαιτείται ολόσωμη γύμνια για το ρόλο. Όπως και με τον έμπορο, η εμφάνιση της όμορφης κυρίας δεν προσδιορίζεται. Είναι προγραμματισμένο να κάνει γυρίσματα για μια βδομάδα στις αρχές του Οκτώβρη.

Νεαρός Άρχοντας στα 28-29. Είναι ένας ψηλός, όμορφος νεαρός άρχοντας και η σειρά αναζητάει έναν λευκό ηθοποιό που έχει RP προφορά. Είναι προγραμματισμένο να κάνει γυρίσματα την εβδομάδα που ξεκινάει στις 20 Σεπτέμβρη.

Υπολοχαγός, από 20 μέχρι 30. Ο χαρακτήρας περιγράφεται ως ένας γυμνασμένος και πειθαρχημένος πολεμιστής. Ως προς την εμφάνιση, ψάχνουν για κάποιον όχι λευκό, και αναφέρουν καταγωγή από τη Μέση Ανατολή. Είναι κανονισμένο να κάνει γυρίσματα αρκετές μέρες για τρεις εβδομάδες, ανάμεσα στα μέσα του Σεπτέμβρη και τα μέσα του Νοέμβρη.

***Για όποιον αναρωτιέται τι σημαίνει RP προφορά είναι η «Προφορά της Βασίλισσας» ή «Προφορά του BBC» όπως τη λένε χαρακτηριστικά και μάλλον πρόκειται για μια καθωσπρέπει και «επίσημη» προφορά που υποτίθεται ότι μιλούν οι πρωτευουσιάνοι και οι άνθρωποι της ανώτερης τάξης. Αν κάνω λάθος, όποιος αγγλοτραφής είναι εδώ, παρακαλείται να διορθώσει!

Είναι πολύ δύσκολο πλέον να κάνει κανείς εικασίες για το ποιοι ρόλοι είναι αυτοί, μιας και η σειρά ακολουθεί το δικό της δρόμο πια και δεν γνωρίζουμε καθόλου τα γεγονότα που θα δείξει. Αλλά, θα μπορούσαμε ίσως να κάνουμε μια απόπειρα; Εσείς τι λέτε;


Πηγή: http://watchersonthewall.com/variety-new...-season-7/
[Image: tumblr_o93djqxP231rg4myfo1_500.gif]
Reply
#6
Δεν έχω ιδιαίτερα πολλές ιδέες μιας και η σειρά έχει βγει πλέον τόσο εκτός των βιβλίων, αλλά η πρώτη μου σκέψη για τον Ιερέα ήταν ο Μάργουιν, ο Αρχιμέιστερ από την Ακρόπολη, τον οποίο συναντά ο Σαμ. Ίσως, πάλι, να είναι απλώς ο αντικαταστάτης του High Septon.
“The bleeding star bespoke the end. These are the last days, when the world shall be broken and remade. A new god shall be born from the graves and charnel pits.”
Reply
#7
Η επόμενη είδηση που μας έρχεται είναι ότι η Νταινέρυς θα εμφανιστεί στον Δρακόλακκο στην 7η σεζόν!

Ο Δρακόλακκος βρίσκεται στο Κινγκς Λάντινγκ και είναι ένα τεράστιο θολωτό κτίσμα, που έχει πλέον καταρρεύσει, το οποίο χρησιμοποιούνταν κάποτε για να στεγάσει τους δράκους των Ταργκάρυεν. Οι μπρούτζινες πόρτες του δεν έχουν ανοίξει εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα. Βρίσκεται στο Λόφο της Ραίνυς. Ο Δρόμος των Αδερφών βρίσκεται ανάμεσα σ' αυτό και στο Μεγάλο Σεπτ του Μπαίλορ.

Φαίνεται λοιπόν ότι στην έβδομη σεζόν η Ντάνυ όχι μόνο θα φτάσει στο Γουέστερος, αλλά και στο ίδιο το Κινγκς Λάντινγκ, ό, τι κι αν σημαίνει αυτό για τη Σέρσεϊ και την εξουσία της.

Αναρωτιέμαι επίσης αν θα επιχειρήσει να στεγάσει τους δράκους της στο Δρακόλακκο η Ντάνυ. Κι άραγε ο Δρακόλακκος στη σειρά θα είναι ερειπωμένος ή όχι; Υπάρχουν φήμες ότι ως τοποθεσία για αυτόν έχουν επιλεγεί τα αρχαία ρωμαϊκά ερείπια της Italica στην Ισπανία, που μπορούμε να τα δούμε στην παρακάτω φωτό:

[Image: image_104616_jpeg_800x600_q85.jpg]

Πάντως με τη βοήθεια του CGI θα μπορούσαν να μεταμορφώσουν το χώρο και να τον κάνουν έτσι αν αποφασίσουν να το παρουσιάσουν γκρεμισμένο, όπως είναι στα βιβλία:

[Image: latest?cb=20140803051816&path-prefix=zh]

ή κάπως έτσι αν αποφασίσουν να το "αναστηλώσουν":

[Image: latest?cb=20160313092423]

μόνο πιο οβάλ!

Πηγή της είδησης: http://watchersonthewall.com/game-throne...-season-7/

[Image: tumblr_o93djqxP231rg4myfo1_500.gif]
Reply
#8
κανουν κάστινγκ και για ενα άνδρα 30-60 χωρις δόντια
http://winteriscoming.net/2016/08/26/gam...ls-extras/

[Image: emvideo-youtube-cgyhsF53484.jpg]
Να το δω κι αυτο κι ας πεθάνω (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)
Ήμαρτον
Arthur: And now it begins.
Eddard: Nowy tends Big Grin
Reply
#9
Μια μικρή σύνοψη:
Quote:  - Στρατηγός, η ηλικία του κυμαίνεται από τα 40 μέχρι τα 55
1 - Ιερέας, στα 60 του
2 - Πολεμιστής, από 35 μέχρι 45 - ένας σκληροτράχηλος στην εμφάνιση ρωμαλαίος άντρας 
3 - Φρουρός Πύλης, από 20 μέχρι 30 - ... ντόμπρο Βόρειο παλικάρι με μια σπουδαία φυσιογνωμία για να παίξει σε μια εξαιρετική σειρά σκηνών
4 - Φρουρός της Πόλης, στα 30 του - ...γυρίσματα για μια εβδομάδα
5 - Έμπορος, στα 40 του -  έναν καρατερίστα   * ηθοποιό, για έναν [u]ασυναγώνιστο ρόλο[/u].
6 - Όμορφη Κυρία  - νεαρή εταίρα ... «καλός ομιλών ρόλος»
7 - Νεαρός Άρχοντας   στα 28-29. Είναι ένας ψηλός, όμορφος νεαρός άρχοντας
8 - Υπολοχαγός, από 20 μέχρι 30 - καταγωγή από τη Μέση Ανατολή 

- Ας αρχίσω απ' το πιο αστείο που φαίνεται σε μένα, απ' το  5. * Διαβάζω καλά ή ήθελε να πει "καριερίστα" ;! Αλλιώς με λίγο μέικ απ  θα μπορούσε και ο Τσάκι Τσαν!  Αν εννοεί "καρατερίστα" όντως, θα μας ψιλοτρελάνουν οι της ΗΒΟ. Οκ, ως πολεμικη τέχνη θεωρητικά μπορεί να υπάρχει στη  γη του Μάρτιν,  αλλά πού; Δεν έχει δείξει και εμφανιστεί πουθενά , θα μου πείτε γιατί όχι τώρα, ναι, αλλά  τι έγινε ξαφνικά εμφανίζεται ένας με πολεμικές τέχνες ανατολής  ουρανοκατέβατος!  ΄Ηδη ξενερώνομαι.

- Για Ιερέα  συμφωνώ με Odykal, μάλλον για Μάργουιν,  αλλά γιατί νομίζω ότι έχει να παίξει μεγαλο ρόλο στο ASOIAF  και ίσως δε φτάνει ο τηλεοπτικός χρόνος για δείξουν , απ' τη στιγμή που δεν έχουν βγει και τα βιβλία ;

- Για το 2  νομίζω κι ελπίζω να είναι ο Τζον Κόννιγκτον,  αλλά δε βλέπω πουθενά ρόλο  για Αίγκον ...

- Για τα άλλα δε μπορώ να σχολιάσω και υποθέσω,  πλην μικροσχόλιο για 3 . Πολύ ενδιαφέρον ρόλος και σημαντικός φαίνεται,  αλλά για ποιον (από βιβλία εννοώ) ; Τι πάιζει;  πόσο μακριά άραγε θα βγουν ακόμη απ' τα βιβλία; δεν τα πλησιάζουν καθόλου; ή "κάτι" ξέρουν;

- Και κάτι που δεν αναφέρεται ή το πιο λογικό για μένα: δεν πήρα είδηση  γιατί δεν το 'ψαξα (όχι ότι σκάω κιόλας) .
Ο ηθοποιός και ο ρόλος του Τζέντρι ¨"Μπαράθυον"  θα έχει παρόν και μέλλον στη σειρά;  ή όπως αναφέρεται "κάνει ακόμη κουπί" ;! (ίσως γίνει ο νέος "Κολόμβος" της γης του Μάρτιν -  αλήθεια , ξέρει κανείς πώς ονομάζεται η γη του Μάρτιν;  αν έχει "βαπτιστεί" )

ΥΓ: Πριν αποστείλω το παρόν είδα ότι έχει σταλθεί  άλλο - και το είδα.  [member=3251]Muaddib[/member] ,  κι όμως έχει ψωμί γι' αυτόν στο GOT, έχει τη "φάτσα" ! 
  (τροποποίηση)  Ε, άμα κάνει και τον Έμπορο ...!!!
A hound will die for you
  but never lie to you
Reply
#10
(27-08-2016, 08:39 AM)SANDOR CLEGANE link Wrote: - Ας αρχίσω απ' το πιο αστείο που φαίνεται σε μένα, απ' το  5. * Διαβάζω καλά ή ήθελε να πει "καριερίστα" ;! Αλλιώς με λίγο μέικ απ  θα μπορούσε και ο Τσάκι Τσαν!  Αν εννοεί "καρατερίστα" όντως, θα μας ψιλοτρελάνουν οι της ΗΒΟ. Οκ, ως πολεμικη τέχνη θεωρητικά μπορεί να υπάρχει στη  γη του Μάρτιν,  αλλά πού; Δεν έχει δείξει και εμφανιστεί πουθενά , θα μου πείτε γιατί όχι τώρα, ναι, αλλά  τι έγινε ξαφνικά εμφανίζεται ένας με πολεμικές τέχνες ανατολής  ουρανοκατέβατος!  ΄Ηδη ξενερώνομαι.
χαχαχα ε οχι και ο Τσακυ Τσαν!!!
προφανώς δεν εννοούν  για το "καρατερίστας"  πολεμιστής καράτε αλλά απο το ιταλο-λατινικό caratere (χαρακτήρας) αποκαλουν ως καρατερίστες τους ηθοποιούς που παίζουν ενα στυλ μονο ρόλου, ενα χαρακτήρα δηλαδή, μια μανιέρα. Κλασικό παράδειγμα καρατερίστα Danny Trejo, μονο για μαχαιροβγαλτης κάνει. Η ο Ρώμας, οτι ρολο και να παίξει εχει τον ιδιο χαρακτήρα
Arthur: And now it begins.
Eddard: Nowy tends Big Grin
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 3 Guest(s)