Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Μία άλλη οπτική στο "ο δράκος έχει τρία κεφάλια"
Η προφητεία για τον Πρίγκηπα της Υπόσχεσης δεν μιλουσε για δράκο με τρία κεφάλια.

Έλεγε μόνο:
- Πριγκηπας.
- Αιμα του Δράκου
- Γεννημένος εν μέσω αλατιού
- Γεννημένος εν μέσω καπνού
- Ένα αστέρι που αιμορραγεί στον ουρανό
- Ισως θα επιστρεψουν οι δράκοι
- Το "σκοτεινό μάτι" πέφτει πάνω στον πριγκηπα

Πηγη: αγγλικό asoaif wikia.

Πουθενά, επαναλαμβάνω, πουθενά, η προφητεία η ίδια δεν κοτσάρει τρικέφαλο δράκο. Αυτό ειναι προσθηκη των Ταργκάρυεν, διοτι... πάνε τρεις τρεις αυτοί, ξερω γω.

Ο πρίγκηπας θα γεννιότανε συμφωνα με την woodswitch (ελληνικά; ) από την ενωση Αιρυς/Ραιλλα. Μεχρι τα 17 του, ο Ραιγκαρ ήτανε ο μόνος απο αυτή την ένωση, αρα και ο μονος υποψηφιος, ΠτΥ θέλει δεν θελει. Μετά όμως ήρθε ο Βισερυς, ήρθε η Ραινυς και ηρθε και ο Αιγκον, ο οποιος Αιγκον ειχε και ενα κόκκινο αστερι στον ουρανο κατα τη συλληψη του. Αρα η υποψηφιοτητα μεταφερθηκε και σε αυτον.

Μπορει και να ηθελε τρια παιδια ο Ραιγκαρ. Και τεσσερα. Και πεντε. Να ξαναφουντωσει το δολιο οικογενειακο δεντρο των Ταργκαρυεν. Αλλά εκτος απο ενα διφορουμενο ΟΡΑΜΑ, δεν εχουμε καμια αλλη πληροφορια απο κανεναν χαρακτηρα για το τι ηθελε ή δεν ηθελε. Και αφου δεν εχουμε επιβεβαιωση, εγω τουλαχιστον δεν μπορω να τον λεω "τριο-κεφαλο-τριτο-παιδι-σωνει-και-καλα-μανή" σωνει και καλα. 

Προσθηκη: Ο Αιμον στο τειχος ειπε "ο δρακος πρεπει να εχει τρια κεφαλια, αλλά εγω ειμαι πολύ γέρος", αλλά εννοουσε καλυτερα πανε οι Ταργκαρυεν τρεις τρεις. Αν ητανε νεοτερος, θα συντροφευε την Ντάνυ. Ξαναλεω, εν καιρω Ραιγκαρ υπηρχανε έξι Ταργκαρυεν εν ζωη (εφτα με τον Αιμον), με τρια παιδια. Το τρικέφαλο το'χανε κουτσα στραβα.

Promise me, Ned...
Reply

Messages In This Thread
Απ: Μία άλλη οπτική στο "ο δράκος έχει τρία κεφάλια" - by arwyn - 28-07-2015, 04:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)