Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Περί "ανέμων και υδάτων" και Game o Thrones
Δεν υπάρχει καμιά ανάγκη, Laiono, να ζητάς την άδεια για να ανοίξεις θρεντ στο φόρουμ. Όλοι είναι ελεύθεροι να ανοίξουν μέσα στα πλαίσια που διέπουν τους κανόνες του.  Smile
[Image: tumblr_o93djqxP231rg4myfo1_500.gif]
Reply
1) Πιθανόν κάποιοι από σας να το γνωρίζατε κάποιοι όχι. Εγώ ανήκω στη δεύτερη μερίδα και σήμερα που το έμαθα ενθουσιάστηκα.  Πήγα cine κι είδα το Jurassic World. Στα προσεχώς  διαφήμιζε  το καινούριο Terminator*  με πρωταγωνίστρια την Εμίλια Κλαρκ  στο ρόλο της Σάρα Κόνορ!
Προτείνω και παροτρύνω  τους νεώτερους ή κι αυτούς που δεν έχουν δει κανένα Terminator να τα δουν - εκτός απ' το 3ο που ήταν ... , ευτυχώς το 4ο  ήταν  γα...ο (γεμάτο). Να δούμε τι λέει και το 5ο.

* φανατικός (το πρώτο ήταν μακράν το καλύτερο  παρότι μακράν  το "φτωχότερο" )

2) Πριν από λίγα  "λεπτα βίωσα ένα θρίλερ, αυτό της Εθνικής Βόλλεϊ. Ήταν 1-1 με Κίνα  και στο 3ο σετ έχασε 34-32 ! Να δούμε τη συνέχεια ...
A hound will die for you
  but never lie to you
Reply
[member=2126]Laiono[/member] ποιο από τα αστέρια του πανεπιστημίου μας το ειπε αυτό?
Reply
Ο αγαπημένος μου Στυλιανός Φιλλιπίδης. Σε ένα σεμινάριο που κάναμε πίιισω μακριάααα στο 2008...
I am the God of tits and wine - Tyrion Lannister
Reply
(21-06-2015, 08:17 PM)Ελενη Κ link Wrote:[member=2126]Laiono[/member] ποιο από τα αστέρια του πανεπιστημίου μας το ειπε αυτό?

Ναι, Laiono, θα μ' ενδιέφερε κι εμένα. Ίσως ακούσω κάνα όνομα παλιού καθηγητή μου και θυμηθώ τα νιάτα μου στο Ρέθυμνο!  (happy)

[Image: tumblr_o93djqxP231rg4myfo1_500.gif]
Reply
(21-06-2015, 08:32 PM)Laiono link Wrote:Ο αγαπημένος μου Στυλιανός Φιλλιπίδης. Σε ένα σεμινάριο που κάναμε πίιισω μακριάααα στο 2008...

Αν δεν κάνω λάθος είναι ένας ψηλός, με άσπρα μαλλιά... χμ, μέσα στα μάτια μου τον έχω, αλλά αδυνατώ να τον περιγράψω μετά από τόσα χρόνια.

Και το 2008 δεν είναι και τόοοοοσο παλιά όσο υπονοείς, Laiono!!!! Πού να σας έλεγα δηλαδή πότε γνώρισα εγώ τον Φιλιππίδη! (Αν βέβαια λέμε τον ίδιο κι όχι κάνα γιο του  Tongue )
[Image: tumblr_o93djqxP231rg4myfo1_500.gif]
Reply
Τι έγινε;! Όλο το ΠΚ εδώ;!

Εγώ μπήκα το 2002, ήμουν στην Φιλολογία, πήρα πτυχίο το 2011 (είχα τελειώσει πολύ νωρίτερα), ασχολιούμουν με την ΠΑΣΠ (και δεν ήμουν και "ήσυχο" παιδί) και μπήκα χοντρός και μακρυμαλλιάς το 2002 και αποφοίτησα σχεδόν καραφλός και γυμνασμένος... μόνο τα μούσια έμειναν ίδια!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ναι τον ίδιο λέμε. Που έχει γράψει τους "τόπους" και τις "αμφισημίες".

ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΑ
I am the God of tits and wine - Tyrion Lannister
Reply
Τον θυμάμαι πολύ καλά, αλλά δεν μου έχει μείνει πολύ ως καθηγητής να πω την αλήθεια, σε σχέση με άλλους.

Εγώ μπήκα το 92, ήμουν κλασικό. Ο Πασχάλης είναι ακόμη εκεί;

edit: Λοιπόν λέω ψέματα ότι δεν μου έχει μείνει. Τώρα το θυμήθηκα... Αλλά μου έχει μείνει αλλιώς κι όχι ως καθηγητής τόσο. Νομίζω ότι ήταν αυτός που παντρεύτηκε μια συμφοιτήτριά μας την εποχή που πήγαινα εγώ στο πανεπιστήμιο και το κουτσομπολιό πήγε σύννεφο, οπότε μας έμεινε... ανεξίτηλος. Μας περνούσε βλέπεις καμιά τριανταριά χρόνια τότε.  Tongue
[Image: tumblr_o93djqxP231rg4myfo1_500.gif]
Reply
Ακομη εκεί είναι. ..φετος παιρνει σύνταξη ο καισαρας. Εγώ ήμουν στο Ι-Α.τελικά το Π.Κ έχει δυναμική παρουσία.
Reply
Ω ναι!!! Ενώ συγκρουόμουν μαζί του μέσα στην ΓΣΤ σαν εκπρόσωπος φοιτητών, και ενώ ο άνθρωπος είναι εξαιρετικά αντιπαθής σαν διορθωτής γραπτών, στο μάθημά του ήταν άψογος.

Ούτε πο κρατούσα σημειώσεις... απλά άκουγα.

Επίσης Τσαγκαράκης γίγαντας, Κάππα, Αναγνωστοπούλου, Τζιφόπουλος, Φραγκουλίδης, Δετοράκης... πολλοί καλοί ήταν στην Φιλολογία!!!
I am the God of tits and wine - Tyrion Lannister
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 6 Guest(s)