Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Νέο site!
#1
Καλησπέρα!

αν δεν είναι τόσο δύσκολο, δεν θα μπορούσατε οι admins να στείλετε από ένα e-mail στους παλιούς χρήστες για να ενημερώσετε για το νέο site; Εγώ σήμερα το έμαθα, από σπόντα... σε άλλο site, αθλητικό, όπου με αναγνώρισε ο ....SANDOR CLAGAINE και με ενημέρωσε.
Unbowed, Unbent, Unbroken
Reply
#2
Quote: όπου με αναγνώρισε ο ....SANDOR CLAGAINE και με ενημέρωσε. 

[member=821]Sunspear[/member] , γεια!

...

Να με συγχωρέσεις σου ζητώ,
γιατί ενώ ξεκίνησα την απάντηση εδώ κανονικά,  ξέφυγα πολύ και κατέληξα να γράφω, ίσως, ένα αποχαιρετιστήριο μνμ.
Και σίγουρα θα ήθελα να ήταν σε ένα άλλο τόπικ.

Εκεί λοιπόν θα σου-σας γράψω τη συνέχεια

Οκ, για να μην το χαλάσω είτε το ένα είτε το άλλο,
η απόφαση είναι "εδώ"  και το ΥΓ2 (το αποχαιρετιστήριο) θα πάει στο αγαπημένο μου "Σήμερα my mood..." (για άλλους είναι άσχετο με το φόρουμ και είναι, αλλά είναι εδώ-εκεί πολλές φορές η ψυχή κάποιων μελών)

[member=821]Sunspear[/member] , γεια!

- Έκανες λάθος το όνομά μου, αλλά 
το έκανα κι εγώ στο αθλητικό σάιτ (CLEGAINE) και
το ξανάκανα σήμερα αφού έβαλα  "GLEGANE" και μου έγραφε ότι δεν υπάρχει τέτοιος χρήστης!! (άσε που δεν ήμουν σίγουρος για το PIN !! )

- Χάρηκα που βρήκες μόνος σου το σάιτ, αφότου σου ανέφερα πως ξανάνοιξε με άλλο όνομα (δεν ήξερα αν επιτρεπόταν να πω-διαφημίσω ένα άλλο σάιτ, αφού ήμασταν κάπου αλλού, αλλά και πιστεύω ότι σίγουρα δε θα μου έβγαζαν το μνμ έξω, όπως κι έγινε στο 2ο που έστειλα. Σ' εκείνο ρίσκαρα δημόσια ένα 2ο μου μέιλ, αλλά τελικά δεν βγήκε.
{ας κάνω και κανένα save γιατί αν μου χαθούν θα βαρεθώ να τα ξαναγράψω και μάλλον δε θα ξαναέκανα την παρουσία μου εδώ}

- Την απορία που έχεις τώρα, και δικαίως, την είχα εγώ ακριβώς ένα χρόνο πριν
όταν είχε χαθεί το σάιτ για περίπου ένα μήνα, αλλά επειδή ήμουν "εθισμένος" σχεδόν κάθε μέρα τα αναζητούσα, κάθε φορά και με πιο αραιό ρυθμό, ώσπου ...  (έχω γράψει στο "Τάδε έφη ... " - που δεν υποστηρίχθηκε ... )

- Συνειδητά εγώ σταμάτησα απ' τη νέα χρονιά (ας μην γράψω τους λόγους) αλλά πού και πού έμπαινα ως επισκέπτης. Μέχρι που ήρθε
η 2η τελική "κατάρευση", ουσιαστικά το χρονικό τέλος του σάιτ (δηλ. έληξε) νομίζω ανήμερα του 3ου επεισοδίου.
Επειδή έχω επαφές με φίλο(που κι αυτός δεν ειδοποιήθηκε  και το 'μαθε εντελώς τυχαία) του σάιτ που ήξερε περισσότερα έμαθα αρκετά αργότερα άνοιξε με άλλο όνομα.
Ρώτησα λοιπόν ξανά το αυτονόητο "γιατί δεν υπήρχε ειδοποίηση;" . Έμαθα ότι έχει πρόβλημα το σύστημα για συνολικά-γενικά e-mail, αλλά, δεν το ξέρω αν εξαφανίστηκαν τα μειλ του καθενός, θα μπορούσαν να ειδοποιηθούν τα τελευταίως ενεργά. Οκ, εγώ είχα παρουσία σ' αυτό το σάιτ που εκτοξεύτηκε με την πάροδο του χρόνου, αλλά είχα σταματήσει. Ας μην έπαιρνα εγώ.
Εσύ όμως ήσουν ο τελευταίος "ομιλών". Γιατί να μην ειδοποιηθείς πρώτος πρώτος; Κι αργότερα κι άλλοι. Εγώ ειδοποίησα 2 μέλη μέσω μειλ.
- Με άλλα λόγια εξείπλάγην που δεν ήξερες τίποτα ("μεταφερόμαστε" στο αθλητικό σάιτ) κι είδα τη λαχτάρα σου κυριολεκτικά για το φόρουμ του παρόντος. Όπως σου είπα πιο πάνω έκανα προσπάθεια να έρθω σε επαφή μαζί σου, ανεπιτυχώς - σε έψαξα και σε φέις μπουκ, τίποτα,  και χάρηκα λοιπόν που το βρήκες μόνος σου.
Ειλικρινά, σήμερα είχα σκοπό να ξαναμπώ στο σάιτ και να πω τι έγινε (ότι δηλ. ενεργά μέλη και μάλιστα ο "τελευταίος ομιλών του markI GOT" δεν ήξερε τίποτε!).

ΥΓ: Θα ήθελα να γίνει μια νέα αρχή, περασμένα ξεχασμένα αυτά που μας έκαναν και παρεξηγηθήκαμε, από καιρό έλεγα "να μη χαθούμε κι ας έχει τελειώσει το GOT, γιατί είμαστε μια καλή παρέα (αυτό χάθηκε για μένα)".
Για να γίνει μια αρχή όμως θα πρέπει να ειδοποιηθούν τα μέλη (με e-mail, τι άλλο!) , αλλιώς ... τα βλέπετε, όσοι τα βλέπετε.

ΥΓ2: Αν δεν γίνει νέα αρχή, ας κάνω κι εγώ έναν επίλογο, γιατί όταν πρωτομπήκα (έχω τόπικ ; " Το 1ο μου μνμ" και μ' αρέσουν τα ρετρό,
α! έτσι ήταν-είναι το τόπικ "Ρετρό, το 1ο μου μνμ" ) χαιρέτησα  δειλά δειλά.
Ε, πλέον σαν παλιός, πέστε δεν υπάρχουν τα προηγούμενα πριν του ΥΓ2, να χαιρετήσω:
Απ' το 1ο ως τελευταίο μέλος,
αυτόν που είχαμε, εδώ, επικοινωνία άμεση,
αλλά και αυτόν που δεν είχαμε αλλά "άκουγε"  κι αυτόν που "άκουγα". ... ( η συνέχεια αλλού)

A hound will die for you
  but never lie to you
Reply
#3
[member=821]Sunspear[/member] , καλησπέρα.

Όταν αναγκαστήκαμε να μεταφερθούμε σε άλλο domain, εγώ προσωπικά έστειλα μαζικό e-mail σε όλα τα μέλη. Ωστόσο, έγινε αντιληπτό ότι υπήρχε τεχνικό πρόβλημα και το σύστημα δεν έστελνε e mail. Ξαναεπιχειρήσαμε με τον ιδιοκτήτη του σάιτ, τον Durzo, αλλά και πάλι συνέβη το ίδιο. Μην έχοντας άλλη επιλογή μιας και τελικά δεν διορθώθηκε η βλάβη, έκανα μία ή δύο (δεν θυμάμαι πια, έχει λίγο καιρό) αναρτήσεις στη σελίδα μας στο φέισμπουκ και ήλπισα ότι όσοι ήταν ακόλουθοι, θα ενημερώνονταν. Δυστυχώς, δεν μπορούσα να γνωρίζω ποιοι δεν είχαν ενημερωθεί.
Το σάιτ, δυστυχώς, έχει μερικά μόνιμα τεχνικά προβλήματα, όπως αυτό με τα ι μέιλ, αλλά θέλω να πιστεύω πως δεν είναι τέτοια που να εμποδίζουν την λειτουργία του.
Όσο για την πτώση του σάιτ στο τρίτο επεισόδιο, οφείλεται σ' εμένα αποκλειστικά. Αμέλησα κάτι σημαντικό και χάσαμε το domain.

Κι εδώ θα ήθελα να πάρω την αφορμή και να πω σε όλους του φίλους ένα συγγνώμη. Όχι μόνο και τόσο για την αμέλεια που κόστισε την αλλαγή του σάιτ, αλλά για τη γενικότερη "απουσία" μου τα τελευταία δύο χρόνια και βάλε από τις αναρτήσεις κλπ. Όμως, η αλήθεια είναι ότι είχα πολύ σοβαρά οικογενιεακά προβλήματα, μιας και τον Μάιο του 2016 ο σύζυγός μου αρρώστησε βαριά και τον Νοέμβριο του 2017 τον έχασα. Τόσο στο μεσοδιάστημα, όσο και στο διάστημα που ακολούθησε, όχι μόνο δεν είχα κουράγιο να ασχοληθώ στα σοβαρά με κάτι άλλο, αλλά ήμουν τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά πολύ άσχημα. Ξέρω ότι αυτό δεν αφορά τον περισσότερο κόσμο, αλλά μιας και μιλάμε για το σάιτ, είναι καλό να γίνει γνωστό και το παρασκήνιο. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν σε ό, τι μου αναλογεί από αυτήν την κατάσταση.

Για τα άλλα τεχνικά προβλήματα ωστόσο, e mail κλπ, είναι καθαρά θέμα του τεχνικού. Εγώ ό, τι ενημέρωση είναι ανάγκη να του δοθεί, πάντα τη δίνω χωρίς καθυστέρηση ό, τι κι αν συμβαίνει κατά καιρούς.

Σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση ή για τη μη κατανόηση, αλλά και για την παρέα όλα αυτά τα χρόνια!

Είμαι εδώ πάντως και θα είμαι εδώ! Κάποιοι από μάς περιμένουμε τα βιβλία άλλωστε! Αμετανόητοι!!!


[Image: tumblr_o93djqxP231rg4myfo1_500.gif]
Reply
#4
[member=194]nirne[/member]: Σου εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια. Τίποτα από τα υπόλοιπα δεν έχει σημασία, δεν χρειάζεται να μου ζητάς συγνώμη.

(Αν υπάρχει πάντως κάπου η λίστα με ta e-mail, σε ένα excel π.χ. ,ή κάποιος άλλος τρόπος για να τα δω, προσφέρομαι εθελοντικά να βοηθήσω, μπορώ να στέλνω e-mail ξεχωριστά σε κάθε μέλος αν χρειαστεί, θα κάθομαι για το υπόλοιπο του μήνα.)

[member=2032]SANDOR CLEGANE[/member] : Sorry για το ορθογραφικό, ο δαίμων βλέπεις....

Προσωπικά δεν λέω αντίο σε κανένα, ελπίζω να βρούμε κάποιο τρόπο να ενημερώσουμε και τους υπολοίπους, και σε  περιμένω όταν βγουν τα βιβλία!!!
Unbowed, Unbent, Unbroken
Reply
#5
[member=821]Sunspear[/member] , ευχαριστώ πάρα πολύ!
Όσο για τη λίστα με τα μέιλ, θα προσπαθήσω να δω αν μπορεί να γίνει και θα σου στείλω μήνυμα τις επόμενες μέρες! Και πάλι ευχαριστώ!
[Image: tumblr_o93djqxP231rg4myfo1_500.gif]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)