Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Επεισόδιο 7ο - The Dragon and the Wolf
#21
^^^^ Ιδεα μου ή ΚΑΝΕΝΑΣ από το καστ δεν άρεσε το βαρκοσέξ; Και δεν λέω από άποψη αιμομιξίας, μιλάω από άποψη σεναριακής πλοκής. Κανενας δεν φάνηκε να υποστηρίζει το τι έγινε.

Ντανιώ: Αχ, Γιάννο μ', παιδιά δεν κάνω.
Γιαννιός: Ποιος σου το είπε αυτό, ωρέ Κυρά;
Ντανιώ: Η μάμω που ξεπαστρεψε το άγριο παλικάρι μου.
Γιαννιός: Εγώ είμαι ακόμα πιο άγριο παλικάρι, Δρακομάνα μ'. Ελα να σου δείξω πώς τρίβουμε το πιπέρι στο Βορρά, να δείς άλλη χαρά στα σκέλια σ'.
Ντανιώ: Ναι, ναι! Κάνε, Γιάννο μ', τη δουλειά σου κι ύυυστερα και πάλι θειά σου!! (*)


(wasntme)

(*) Κλεμμένο από άλλο φαν. Tongue

Promise me, Ned...
Reply
#22
- Κατ' αρχάς να πω ότι συμφωνώ με [member=396]arwyn[/member] , έχεις + , για το πρώτο σχόλιο που έκανε  και  να πω κι εμένα μου κακοφάνηκε που κάποιος χρησιμοποίησε τη λέξη "μίζερους"  για αυτούς που παραπονιούνται  είτε είχαν δίκιο είτε άδικο.  Δεν θέλησα να δώσω συνέχεια με σχόλιο γιατί ήθελα να πιστεύω ότι αν διαβάσει καλύτερα τα προηγούμενα μνμ  των μελών μας θα δει ότι τέτοια σχόλια δεν γράφτηκαν  κι ότι υπήρχε ένα καλό επίπεδο  εξαιρώντας μια εποχή από κάποιο συγκεκριμένο πρώην μέλος που δυστυχώς ...

- Σήμερα είδα 2 φορές το επεισόδιο μια με αγγλικούς κια μια με ελληνικούς υπότιτλους.
Θα πρέπει να πω και να τονίσω  ότι δεν είχα διαβάσει κανένα σπόιλερ  δεν είδα κανενα τρέιλερ   και
έμεινα  κολλημένος στην τβ. Πραγματκιά το απόλαυσα το επεισόδιο  εκτός από αναγκαστικά διαλλείματα γιατί
κολλούσε η σελίδα από κει που το έβλεπα  κι επίσης πολλές φορές κουνούσα το ποντίκι  για να δω τον εναπομείναντα χρόνο.

Γέλασα με Σάντορ  που χτύπησε το κουτί για να δει "αν ζει ο πεθαμένος"  Big Grin  και με τους μορφασμούς του Σαμ.
Για Γουίντερφελ  το μόνο καλό ήταν το τέλος του ΜΔ  που πάλι νομίζω  ότι δε με ικανοποίησε  το "κλάμα" του  (μου φάνηκε  πολύ λιγο  για το ΜΔ  που μπορεί και να το έκανε ως χαρακτήρας ,  αλλά δεν με έπεισε ο ηθοποιός) .  Το μόνο που θα μπορούσα να πω ότι έγινε εκεί για το ό,τι έγινε  ήταν ότι ο στρατός της (άφαντης  κι ανύπαρκτης  για όλους τους άλλους  πχ Σέρσι , Ντάνυ )  Κοιλάδας  παρει μέρος στον πόλεμο ,  αλλά και πάλι τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει  παρά  ακόμη ένα στρατό νεκρών ...;
Γενικοτερα πιστεύω ότι η πλοκή στο Γουίντερφελ  έμπαζε  όπως και με το Ντορν  (αλήθεια ο στρατός τους ήταν τα 3 φίδια; ) , αλλά,
αλλά  τα αφήνω όλα αυτά γιατί επιτέλους,
μετά απο πολλές σεζόν  οι νεκροί  άφησαν το διάδρομο ( ήθελα να τους κάνω edit  σε γυμναστήριο, αλλά ... )  κι εμφανίστηκαν κάτω απ' το Τείχος  κι όχι μόνο ... 
Πραγματικά με εντυπωσίασε  ο τρόπος διάτρησης του Τείχους με Δράκο με μπλέ φωτιά  και η εισβολή με τους χιλιάδες νεκρούς ...
Εγώ-εμεις  που βλέπουμε ως τηλεθεατές  ...  φανταστείτε  να ήμασταν στη θέση πχ του Τόρμουντ.

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε στιγμή συγκίνησης  σς  Τζον - Θύον  και  ομολογώ  ότι (λόγω χαρακτήρα) την πάτησα  με τη Σέρσι  που με εξέπληξε με την αλλαγή στάση της  για βοήθεια στο Βορρά  και θύμωσα για την υποκρισία της (εδώ βάζω +  και στη Λένα Χέντει  αλλά και "Σάνσα"  γιατί  στην προηγούμενη σκηνή την έλεγα "ηλίθια"  - καπως έτσι )

Τζέιμι;  τι παίζει πλέον  είναι  το μεγαλύτερο σεναριακό μυστήριο για μένα.

Κι όσο Τζον-Ντάνυ  :
Quote:                  παρόν ;  -  My Queennn  !!                  ( Βασίλισσα μουυυ  !!  )
                                  - My Wardennn ofofofff !!    ( Φύλακααα μου  τουτουτοου !!
  κοντινό μέλλον :  -        ...                                  (    Θειά  μουουυ  !!    )
                  -                        ...                                  (  Ανηψιέμμμμ !!     
                                            ...                                      Τίνος είσαι; Τίνος είσαιιι; )

   
           


ΥΓ :  Επικό φινάλε,  ανυπομονώ ...  ( "Κάτω τα σποίλερς"  )
A hound will die for you
  but never lie to you
Reply
#23
Ευχαριστώ, [member=2032]SANDOR CLEGANE[/member]  μου!  :*


Καλά... θυμάστε τη διαφήμιση "Θειούλη μου!!" ;;


Φαντάζομαι με την ίδια φωνή "θειούλα μου!!!!!".


(rofl) (rofl) (rofl)


Εντωμεταξύ.... στη σειρά δεν έχει καν αναφερθεί ότι οι γονείς της Ντανιώς ήτανε αδέρφια!  Αδερφια! Θυμαμαι μονο τη Σερσει να λεει αόριστα "οι Ταργκάρυεν το κάνανε αιώνες, εμεις τους πειράξαμε", αναφερομενη σε αυτην και τον Τζεημι. Άρα, η Ντανιώ δεν θα έχει κανένα θέμα που καβάλησε τον ανηψιό της. Ο Γιαννιός θα το έχει, λόγω άλλης ανατροφής. Εκτός βέβαια... αν μιλήσει και σ' αυτόν το αιμα το βαλυριανό.


Και μόλις βρήκα αυτο:


https://www.youtube.com/watch?v=1wC0_bpYPL0


(rofl) (rofl) (bow) (bow)
Promise me, Ned...
Reply
#24
Δύο πραγματάκια που ξέχασα......

α) Ο Τόρμουντ την γλύτωσε ή έγινε φλαμπέ απο την μπλέ φωτιά?


και


β) α ρε γιαγιά Ολένα πόσο δίκιο είχες για τους Ταργκάριεν και την μούρη σαν νυφιτσα! (δεν μπόρεσα να βρώ το ακριβές διάλογο της δυστυχώς). Ήρθε ο Ρειγκαρ να σε επαληθεύσει!!

Εdit: Το βρήκα..!!!

I was to be given to some Targaryen or other. Marrying a Targaryen was all the rage back then. But the moment I saw my intended, with his twitchy little ferret's face and ludicrous silver hair, I knew he wouldn't do.


[member=396]arwyn[/member] +1 απο εμένα για την επιτυχία "της θείας" και τα προηγούμενα σχόλια σου.

Edit 2: χαίρομαι που δεν είμαστε οι μόνοι που παραπονιούντε!! Το πιο εύστοχο απο ότι έχω διαβάσει σήμερα.

https://www.wired.com/story/game-of-thro...=social_fb
“Your words will disappear. Your house will disappear. Your name will disappear. All memory of you will disappear.”  The revenge of Sansa Stark.

"The last thing you're ever going to see is a Stark smiling down at you as you die." "Winter came for House Frey". The revenge of Arya Stark.
Reply
#25
(28-08-2017, 05:04 PM)Aslan link Wrote: Δύο πραγματάκια που ξέχασα......

α) Ο Τόρμουντ την γλύτωσε ή έγινε φλαμπέ απο την μπλέ φωτιά?


και


β) α ρε γιαγιά Ολένα πόσο δίκιο είχες για τους Ταργκάριεν και την μούρη σαν νυφιτσα! (δεν μπόρεσα να βρώ το ακριβές διάλογο της δυστυχώς). Ήρθε ο Ρειγκαρ να σε επαληθεύσει!!

Εdit: Το βρήκα..!!!

I was to be given to some Targaryen or other. Marrying a Targaryen was all the rage back then. But the moment I saw my intended, with his twitchy little ferret's face and ludicrous silver hair, I knew he wouldn't do.


Ευχαριστώ, Ασλάν, για το κάρμα.  :*


1. Ο Τόρμουντ ζει. Δεν τους έχω τους ΝτιΝτι να τον σκοτωσαν έτσι. Εκτος άμα ο ηθοποιός δεν θέλει να συνεχίσει.


2. Αααααχ...... Αυτή η νυφίτσα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΙΓΚΑΡ ΛΕΜΕ!  ]Smile  Η Team!Rhaegar αρνείται το κάστινγκ αυτό.  (shake) 
Promise me, Ned...
Reply
#26
[member=3086]Aslan[/member] , ευχαριστούμε για το άρθρο. Είναι ό, τι πιο ψαγμένο έχω διαβάσει όσον αφορά κριτικές της σειράς. +1 από μένα!
[Image: tumblr_o93djqxP231rg4myfo1_500.gif]
Reply
#27
(28-08-2017, 03:20 PM)arwyn link Wrote: Παρεπιπτόντως, τα βιβλία δεν τα έχω διαβάσει με λεπτομέρειες, ξέρω όμως τι γράφουν. Τη σειρά ωστόσο μπορώ να την κρίνω και κατά την ταπεινή μου άποψη, ως σειρά, έχει πέσει επίπεδα ποιότητας γραφής από τότε που ξεπέρασε την πλοκή των βιβλίων. Αλλά και τα βιβλία να μην ήξερα, το μυαλό μου αδυνατεί να βγάλει νόημα στο σενάριο και τους χαρακτήρες στην 7η σαιζον.
Συμφωνώ απόλυτα! Όλα πια είναι τόσο προβλέψιμα! Βλέπω τις παλιές σεζόν και λέω τι ωραία που ήταν τότε που τουλάχιστον όλα ήταν ρευστά και μπορούσαν να σε αιφνιδιάσουν κάθε στιγμή.
Reply
#28
Συμφωνώ με όσους μιλάνε για προχειρογραμμένο σενάριο με τρύπες και κενά....Μπόρεσα να καταπιώ τις χρονικές και τοπικές ανακρίβειες και γενικά πολλά που δεν κολλάνε....ΟΚ λέω τηλεοπτική σειρά είναι...τι να κάνουμε...Αλλά το γεγονός οτι ο μόνος τρόπος να περάσουν το τείχος οι WW και να απειλήσουν ουσιαστικά τον κόσμο των ανθρώπων ήταν με τη βοήθεια ενός δράκου που τους τον έκαναν δώρο χωρίς κανένα λόγο και αιτία....αυτό δεν τρώγεται με τίποτα...Δηλαδή το πλάνο του ΚΝ ποιό ήταν? Θα κωλοβαράμε πέρα δώθε μπροστά από το τείχος για μερικές χιλιάδες χρόνια.....και δεν μπορεί όλο και κανένας θα σκάσει με το δράκο του να κάνουμε και εμείς τη δουλειά μας....Έλεος....Μιλάμε για το πιο σημαντικό γεγονός της σαιζόν και δεν στηρίζεται πουθενά....
That is not dead which can eternal lie. And with strange aeGons even death may die.
Reply
#29
(28-08-2017, 05:47 PM)Feanor9 link Wrote: Συμφωνώ με όσους μιλάνε για προχειρογραμμένο σενάριο με τρύπες και κενά....Μπόρεσα να καταπιώ τις χρονικές και τοπικές ανακρίβειες και γενικά πολλά που δεν κολλάνε....ΟΚ λέω τηλεοπτική σειρά είναι...τι να κάνουμε...Αλλά το γεγονός οτι ο μόνος τρόπος να περάσουν το τείχος οι WW και να απειλήσουν ουσιαστικά τον κόσμο των ανθρώπων ήταν με τη βοήθεια ενός δράκου που τους τον έκαναν δώρο χωρίς κανένα λόγο και αιτία....αυτό δεν τρώγεται με τίποτα...Δηλαδή το πλάνο του ΚΝ ποιό ήταν? Θα κωλοβαράμε πέρα δώθε μπροστά από το τείχος για μερικές χιλιάδες χρόνια.....και δεν μπορεί όλο και κανένας θα σκάσει με το δράκο του να κάνουμε και εμείς τη δουλειά μας....Έλεος....Μιλάμε για το πιο σημαντικό γεγονός της σαιζόν και δεν στηρίζεται πουθενά....


Ακριβώς αυτό είναι που δεν καταπινετε με τίποτα...πως η χρησιμότητα των ηρώων τελικά ποια είναι; οι ίδιοι να ρίξουν το τείχος με την ηλιθιότητα τους; αν ο Μπραν δηλαδή δεν έβλεπε οράματα οι κατεψυγμένου θα έκαναν γύρω γύρω όλοι μια χαρά...


Αυτό είναι το φοβερό συμπέρασμα που καταλήγουμε μετά από τόσα seasons? Δηλαδή όλο αυτό το development του Μπραν, του Τζον και του Τυριον ήταν για να γίνουν οι ίδιοι ο λόγος που απειλείται το westeros; πως μπορεί κάποιος να είναι ο πρίγκιπας της προφητείας και σωτήρας τη στιγμή που ο ίδιος έχει συμβάλλει στο χαλασμό; και πως μπορει κάποιος να τους βλέπει ακόμα σαν ήρωες και όχι σαν πανυβλακες μετά από αυτό το φιάσκο;


Και οι σεναριογράφοι που υποτίθεται γράφουν τη σειρά, οι παραγωγοί δεν καταλαβαίνουν πως ακόμα και στα βιβλία αυτή να ήταν η πλοκή (που ειλικρινά το απεύχομαι ) είναι λάθος. Σε κάνουν να αποσυνδέεσαι από τους ήρωες και χάνεις το σεβασμό τους για την ανάπτυξη και την σπουδαιότητα τους.


Το σενάριο είναι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ σε κάνει να λες πως η καλύτερη τελικά και η πιο ακίνδυνη εκ του αποτελέσματος είναι η Σερσει που πίνει χαλαρά τα κρασακια της. Τι εκμηδενιστικο αποτέλεσμα είναι αυτό;
Reply
#30
Ο αδερφός μου δεν βλέπει πια το Game Of Thrones, αλλά του περιέγραφα το τελευταίο επεισόδιο σήμερα. Ακόμα και αυτός κατάλαβε πως το να πάνε να φέρουν έναν white walker μόνο και μόνο για να πείσουν την Cersei είναι ό,τι πιο ηλίθιο θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί! Έχασαν έναν δράκο για να φέρουν αποδείξεις στην Cersei που δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς πως δεν θα πειθόταν. Παιδιά δεν έχει πια για την διαδοχή του θρόνου και επομένως δεν είναι λογικό να θέλει να απολαύσει όσο μπορεί την μοναρχία που έχει εγκαθιδρύσει; Έστω οτι ήταν τόσο αφελείς και θεώρησαν έξυπνο όλο αυτό το σχέδιο, έφυγαν απο το Kings Landing πρώτοι και άφησαν τους Lannisters για να πάνε με το πάσο τους στον Βορρά; Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα περάσουν οι μέρες και ο στρατός των Lannisters δεν θα έχει κάνει βήμα, πόσο ηλίθιοι θα νιώσουν που πίστεψαν την υποτιθέμενη συμφωνία με την Cersei; Έπρεπε να μείνουν κάποιοι που θα ήταν σε θέση να εγγυηθούν πως όντως ο στρατός των Lannisters κινείται προς τον Βορρά. Χάθηκε ένας δράκος για το τίποτα και η Daenerys λέει στον Jon πως δεν πειράζει και ό,τι έγινε, έγινε. Πιο πολύ στεναχωρήθηκαν τα δρακουλινάκια για τον αδερφό τους παρά η ίδια του η δρακο-μάνα.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 3 Guest(s)